STOCKHOLMS LEDANDE EVENT- & CATERINGFÖRETAG

Vi vet vad som
krävs för en lyckad tillställning

DU ÄR I TRYGGT SÄLLSKAP

Event

Vi skräddarsyr era event och firanden

Vi hjälper dig utforma ett skräddarsytt helhetskoncept med mat, dryck, service, underhållning, lokal och mycket annat.

Catering

Din cateringleverantör i Stockholm

Njut av smaker från hela världen i Westers cateringmeny. Alltid med fokus på ekologiska, närproducerade och hållbara råvaror.

Lokaler

Unika eventlokaler för möten och fest

Hitta en eventlokal som passar dig och din tillställning perfekt! Vi erbjuder några av Stockholms bästa lägen för firanden och fest.

Varför välja oss?

Vi har över 35 års erfarenhet av firanden

Med gedigen erfarenhet inom service, event, upplevelser och catering vet vi vad som krävs för ett lyckat arrangemang.

Med service och upplevelse i fokus

Vi strävar efter att ta med er på en resa där varje detalj är noggrant utformad för att skapa oförglömliga ögonblick.

Strategisk förståelse och kreativ höjd

Våra event är mer än bara tillfällen att samlas. Vi strävar efter att skapa en atmosfär där varje ögonblick blir en del av en större berättelse.

Passionerat team av medarbetare

Bakom varje lyckat event står vårt dedikerade team av kreatörer, projektledare, kockar och servicepersonal. Alla med samma mål, att leverera världsklass!

KUNDCASE

Minnesvärda upplevelser och event vi gärna delar

Genom att kombinera våra kreativa idéer med våra kunders drömmar och vision skapar vi årligen över 1.000 tillställningar, event och firanden av alla olika slag. Här kan du läsa och inspireras utav några av våra utvalda kundcase.

EVENTLOKALER

När firanden behöver en plats – då har vi lokalerna

Vare sig ni är ett mindre sällskap eller större grupp så har vi lokaler för alla slags firanden! Många ligger centralt, andra mer naturskönt. Vissa är mindre, vissa är större. Vad ni än har i sikte så ser vi till att hitta den bästa lokalen för er tillställning.

LEDIGA JOBB

Följ med på vår resa – anslut till vårt härliga team!

Vill du vara med och skapa samt utveckla kreativa koncept inom mat, dryck och event? Vi är ett team på 25 kollegor plus en härlig bonusfamilj av skicklig extrapersonal som har lyckan att få arbeta med fantastiska varumärken.

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Christine Elias Executive Assistant, LinkedIn

”Tillsammans med Westers har vi åstadkommit stordåd! Vårt klientel förväntar sig mer än mat och dryck – de vill bli överraskade och häpna. Westers levererar alltid toppklass och förverkligar våra storslagna idéer! ”

Joël Älveroth Office & Event Manager, Mojang Studios

”Stort tack Westers för att ni hjälpt oss med ett fantastiskt succé-event igen. Så proffsiga och levererar alltid! Som kund känner vi trygghet, engagemang, flexibilitet och hjärta. Ni är bäst!”

Anki Eriksson Receptionist, Knowit

”Westers levererar alltid mat av högsta kvalitet med spännande smakkombinationer. Vi uppskattar även deras mycket trevliga bemötande och hur smidigt kedjan mellan beställning och leverans fungerar.”

Lena Jansson Administratör, Akavia

Följ för inspiration

På Instagram delar vi med oss av nöje, inspiration, recept, lediga tjänster och mycket mer! Följ, gilla, dela och stötta gärna!