MENY

Bröllop

Bröllop, mottagning och middag – vilken fest!

Den största och första dagen i ert äktenskapliga liv. Livets och kärlekens högtid. Ett minne för livet, för de nygifta och för alla gäster. Låt oss hjälpa er att skapa en fantastisk upplevelse – vi har vanan inne!

Är din planering långt framskriden eller i startgroparna? Oavsett hur långt du har kommit i förberedelserna är det nu dags att börja tänka på festen: gästlistan, inbjudningarna, mat och dryck, sång och dans. Allt måste bli perfekt, exakt som du vill ha det.

Vi är experter på bröllop

Vi har haft förmånen att planera och genomföra hundratals bröllop genom åren och vet precis hur härligt och besvärligt det kan vara, särskilt under de sista skälvande dagarna före festen. Vi föreslår att du lutar dig mot våra rutinerade projektledare och låter dem göra den viktigaste dagen i ditt liv till en skön, avslappnad och helt underbar dag, utan stress och press.

Helhetslösning för bröllopsfesten

Vi kan hjälpa dig med alla stora och små saker kring bröllopsfesten, från meny och dryckesval, lokal, underhållning och dekoration till inbjudan, svarshantering och fotografering. Om du inte redan har valt lokal och tema har vi många utmärkta förslag, från litet och privat till pampigt och storslaget.

Kontakta oss

Hör av dig till oss!