MENY

Fest

Din arrangör för företagsfest eller bröllopsfest i Stockholm

Det finns oändligt många anledningar att bjuda till fest


Vare sig det är något du vill fira privat med vänner och familj eller en företagsfest. Hos oss får du hjälp med allt från temaidéer och olika aktiviteter till meny, dryck och underhållning. Vi som festarrangör tillhandahåller en förstklassig service som börjar vid skissbordet och avslutas först efter att den sista gästen går hem med minnen för livet. Låt oss hjälpa dig att arrangera en fest som blir omtalad länge och vida omkring!

Proffs på festarrangemang

Vi arrangerar över 1500 event om året – allt från bröllopsfest och företagsfest till galor och jubileum. Våra erfarna projektledare guidar dig genom hela processen och hjälper dig skapa en fantastisk fest enligt dina önskemål. Vi erbjuder en helhetslösning för varje tillfälle: en fest hemma hos dig, ett storslaget jubileum i någon av våra fantastiska lokaler eller en företagsfest i dina egna lokaler. Vårt mål är att du som festarrangör eller värd ska känna dig trygg i att allt är på plats och löper utan problem – du ska ju också kunna njuta av festen. 

De bästa festlokalerna

Letar du festlokal? Westers erbjuder ett brett urval av intima, pampiga och moderna festlokaler i Stockholm som vi skräddarsyr efter dina behov. Inget sällskap är för litet, ingen utmaning för stor: vi har ordnat allt från whiskeyprovningar för grabbgänget till exklusiva fester i Livrustkammaren. Är ni riktigt många har vi tältlösningar för tusentals personer samtidigt. 

Kontakta oss