MENY

Kickoff

Har du stora eller små planer?

Vi hjälper dig att lyfta företagets kickoff eller kundevent till imponerande höjder, oavsett om du vill göra ett magnifikt intryck i en pampig lokal eller satsa på teambuilding utomhus eller i egna lokaler.

Företagsevent & kickoff som du vill ha det


Varje kundevent, företagskickoff eller teambuilding event är en unik händelse som inte "finns på burk". När vi skapar ett företagsevent börjar vi alltid med ett första förutsättningslöst möte där vi gemensamt skapar förståelse för vad ni önskar och vad vi kan leverera (läs: allt).

Om du redan inför detta första möte har en idé om vad ni vill bjuda på i matväg kombinerar vi det med en provsmakning.

Westers – en kreativ eventbyrå i Stockholm

Vi är din helhetspartner oavsett om du har stora planer för ett företagsevent med inbjudna talare, underhållning och buffé, eller lite mindre planer för en arbetsgrupp eller litet företag.

Vi hjälper dig att skapa ett helgjutet koncept med lokal, dekoration, onlineinbjudan, scen- och konferensteknik, mat och dryck för mingel och sittande måltider, foto- och videodokumentation, teambuildingaktiviteter och mycket mer.

Allt beror på din ambition – vårt mål är att göra ditt event lyckosamt, fruktbart och framför allt bekvämt för såväl deltagare som beställare.

Kontakta oss