MENY

VENUE81 – en kreativ arena

VENUE81 är mer än en festlokal – här får du en helhetslösning för varje typ av event, med lokal, koncept, projektledning, mat och dryck, service och underhållning. Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för beställaren att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Du kan koncentrera dig på att vara en perfekt värd – vi gör hela jobbet utifrån dina förutsättningar och behov.

Boka idag!

Hitta din lokal i Stockholm

Att välja precis rätt lokal är lika viktigt som att komponera en spännande meny eller få med rätt namn till gästlistan. Vi och våra partners har ett brett utbud festlokaler och konferenslokaler i Stockholm från det charmigt exklusiva till det magnifikt storslagna, i precis rätt storlek och stil för ditt event. Berätta om dina idéer så hjälper vi dig att hitta den perfekta lokalen, och att skapa ett skräddarsytt arrangemang med catering, dekoration och underhållning. 

Lokaler

Hitta och boka festlokal hos oss

Att hyra festlokal är bara början. När du bokar festlokal genom oss får du också förslag på mat och dryck, dekoration och underhållning – om du vill. Kontakta oss idag och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar lokaler för ditt event!