Bröllop

Att gifta sig är något unikt och personligt. Vi är med som bollplank och guider till er stora dag och ser till att det blir precis som ni tänkt er!

Kärlek

Westers bröllopsguide

Vad ska man tänka på?

Medan den stora dagen fylls av glädje, lycka och minnen för livet, kan planeringen av bröllopet kännas stressande och överväldigande. På Westers har vi 30 års erfarenhet av att arrangera bröllop och vet därför vad som behövs för att er dag ska bli precis det ni drömt om. Vår projektledare Yvette Cirillo listar nedan det viktigaste att hålla koll på inför bröllopsdagen.

TEMA

Det blir allt vanligare att gå ifrån det traditionella och skapa sig ett unikt och personligt tillfälle. Färgteman, specifika årtionden och unika miljöer är några av de trender vi ser bland bröllopsteman just nu. Dova pastellfärger tar allt mer över från det klassiska vita, olika tidsepoker och utomhusbröllop - gärna i lantlig miljö - blir allt vanligare också. Teman går ofta att applicera på nästan alla delar av bröllopet, från vigsel till fest, porslin, dukning, dekor, mat osv. Det kan vara ett kul sätt att göra något väldigt personligt och annorlunda!

MAT

Maten är otroligt viktig för ett lyckat bröllop, där vi tillsammans tar fram och skapar er drömmeny. Hållbart, ekologiskt, veganskt och vegetariskt är något vi arbetar mycket med generellt, gärna med råvaror efter säsong. Idag blir även "sharing food" ett allt vanligare koncept, där man med exempelvis en bordsbuffé kan skapa en väldigt familjär känsla över middagen. Bröllopstårtan är klassisk men inte helig, och det blir allt vanligare att man byter ut den till ett dessertbord med blandad kompott för alla smaker. Vårt serveringskoncept food-on-the-wall är ett exempel på ett trevligt sätt att servera ett "dessertbord", som inte följer traditioner och regler.

LOKAL

Utomhusbröllop är den stora trenden just nu och allt större fokus läggs på festen istället för vigseln. Unika, häftiga miljöer som gärna går hand i hand med valt tema finns att hitta runt om i Stockholm. Vi erbjuder bland annat Skyddsrummet, en lokal helt i naturligt berg, som ger en väldigt mäktig inramning till bröllopsfesten. Clustret Gamla Stan är en annan lokal vi erbjuder, lite mer åt det klassiska hållet, men med en fantastisk utsikt över vattnet från Skeppsbron. Viktigt att tänka på är hur lokalens storlek är anpassad för ert sällskap och vilka förutsättningar som finns för middag, fest och aktiviteter.

SERVICE

Denna dag handlar i slutändan om att kunna slappna av och njuta för många, varpå inhyrd personal och service kan vara till stor hjälp. Att slippa tänka på dukning, servering, diverse allergier eller specialkost, undanplockning och städning och gästernas komfort, gör mycket för ert helhetsintryck av dagen. 

 

DEKOR

Porslin, glas, blommor och mycket mer går att justera efter era önskemål. Vill ni följa ett speciellt tema eller gå på magkänsla? Ge övergripande förslag eller detaljstyra? Ni väljer till er speciella dag! Med hjälp av oss och våra partners är det mesta möjligt!

 

INBJUDNINGAR

På Westers erbjuder vi även service kring inbjudning och bordsplacering, genom nära samarbeten med tryckeri och produktionsföretag. Tillsammans med en projektledare får ni hjälp att ta fram skisser och idéer som sedan förverkligas och levereras till gästerna och bröllopslokalen.

 

HELHETEN

På Westers kan vi assistera med precis det ni vill, tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller behöver hjälp!

Yvette Cirillo

Projektledare

”Kontakta oss så hjälper vi er igenom bröllopsdjungeln!”

Kontakta oss