VD-blogg: En digital jul!

Nya restriktioner försvårar läget för eventskapare, men möjligheter till trygga firanden finns alltjämt!

En digital jul

Mårten Kask, VD på Westers, berättar mer om läget på marknaden.

"Mårten Kask berättar mer om Westers, eventbranschen och vilka möjligheter som finns till julfirande."

Hej alla Westersvänner!

Vi närmar oss julen och en högtid som vi - normalt sett - alla ser fram emot för att kunna träffa kollegor, vänner, familj och släktingar. Med de nya direktiv som vår regering kom ut med i förra veckan så innebär det att vi som företag inom mötesindustrin återigen måste se över vårt erbjudande, vilket helt klart är en utmaning! Hur skapar man egentligen gemenskap, engagemang, trivsel och välmående på arbetsplatsen utan det fysiska, det sociala och det nära?

Vi på Westers bestämde oss tidigt för att överleva och komma stärkta ur den kris som Covid-19 har inneburit för vår bransch. Vi har skapat en fullutrustad digital studio på VENUE81 och är i fullgång att utveckla ytterligare en i vår lokal Skyddsrummet på Söder Mälarstrand, byggt om Sjö & Land till en blandning av restaurang och eventlokal, skapat skräddarsydda lösningar och gjort allt för att hjälpa våra kunder tackla sina utmaningar med personalvård och employer branding. Inför julen finns fortsatt massvis av möjligheter för arbetsgivare att få ihop sina team för att skapa intresse, engagemang och drivkraft. Vi tror att det i dessa tider är ännu viktigare än någonsin att fira, om än på ett annorlunda och självklart tryggt sätt för alla. Det bygger kultur, något som vi ser många företag kämpa med idag.

"Viruset fortsätter ställa till det för eventbranschen, men en ljusning finns vid horisonten."

Vad händer 2021? En trendspaning!

Vi upplever att fysiskt socialt umgänge och relationer är något som många företag, arbetsgivare och medarbetare saknar! Människan är byggd för att interagera med andra, vi trivs i grupp och vill ha ett sammanhang att höra till. Därför tror vi att det finns en ljusning borta vid horisonten, där allt kanske inte återgår till "det normala", men där vi vill fortsätta hitta vägar att umgås. Eller vad tror ni själva? Det digitala mötet kommer dock fortsätta vara ett viktigt komplement och därför lanserar vi inom kort en ny, häftig studio. Mer info kommer snart!

I februari nästa år kommer vi att presentera vår nya cateringmeny och förhoppningsvis kunna få bjuda in till en digital releasefest, om det fysiska fortsatt är en osäkerhet. Satsningen på den veganska och vegetariska matlagningen kommer fortsätta att utvecklas, med influenser från hela världens kök och vi kommer som vanligt presentera fräscha, goda och innovativa nyheter.

Så ta hand om varandra, se till att fira och umgås på alla sätt ni kan och förmår. Vi finns alltid här om ni vill bolla idéer med våra experter.

Mårten Kask

VD

”En annorlunda jul ska också firas! Behöver du inspiration? ”

Hör av dig!