Event i Stockholms sommarnätter

Med omringande vatten och fantastisk arkitektur erbjuder Stockholm magiska sommarkvällar. Vi har listat våra tips på unika eventlokaler, perfekta för sommarfesten! Vill du boka en kostnadsfri eventkonsultation och diskutera era eventidéer? Klicka på länken nedan!

Eventlokaler i Stockholm

Njut av fantastiska sommarfester på dessa pärlor bland Stockholms eventlokaler!
Stockholm summer nights

Stockholm summer nights

Finns det något bättre än Stockholm stad en varm sommarkväll? Vi tror inte det! Huvudstadens miljö är unik och bjuder in till fantastiska eventmöjligheter. Vi har listat några av våra favoriter nedan, trevlig läsning!

Eventlokaler i Stockholm

Sommarfester och bröllop planeras nu för fullt bland Stockholmarna. Det finns många eventlokaler i Stockholm med härliga miljöer för olika tillställningar, event och sommarkvällar. Vi har valt ut sju favoriter vi vurmar lite extra för. Varmt välkommen att kontakta oss ni önskar tips på andra eventlokaler i Stockholm! 

1. Sjö & Land

Den tidigare pontonen och nyligen renoverade Sjö & Land kombinerar det bästa av båda världar, med sitt unika läge på Strandvägskajen. En magnifik utsikt över bland annat Gröna Lund och Riddarfjärden, med en härlig terrass för varma sommarkvällar eller grillning.

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 80

Max antal minglande gäster: 120

Sjö & Land

2. Clustret Gamla Stan

På ämnet utsikter i Stockholm kan man inte glömma bort Clustret Gamla Stan! Balkongen på första planet av etagevåningen, blickar ut över Djurgården från Skeppsbron. Lokalen är romantiskt inredd, med vackra historiska detaljer. Clustret är ett måste för den intima, exklusiva sommarfesten!

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 120

Max antal minglande gäster: 150

Clustret Gamla Stan

3. Teaterskeppet

Teaterskeppet erbjuder en lyxig båtupplevelse, med fantastiska faciliteter för både konferens och fest. Kryssa runt i Stockholms magnifika vatten eller stanna vid kajplatsen i Gamla Stan och kombinera nytta med nöje på detta storslagna "eventskepp".

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 280

Max antal minglande gäster: ca 320

Teaterskeppet

4. Skyddsrummet

Sommarfest i ett före detta bombskydd? Även om det inte låter så givet, kombinerar Skyddsrummet en unik interiör miljö - med naturlig berggrund som väggar - med möjligheter till utomhusaktiviteter vid Söder Mälarstrands vatten. Den generösa utomhusytan har plats för tältlösningar, likväl som lounge-area eller mingel och ger en härlig vy över Stadshuset.

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 300

Max antal minglande gäster: 600

Skyddsrummet

5. M/S Riddarholmen

M/S Riddarholmen ger ert sällskap möjlighet att flyta runt och festa i Stockholm skärgård. Den anrika båten passar perfekt för bröllopsfesten eller som en härlig sommarfest med företaget, men kan även användas för att transportera ert sällskap till en mer fast plats på land.

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 140

Max antal minglande gäster: 170

M/S Riddarholmen

6. VENUE81

VENUE81 erbjuder inga utomhusmöjligheter, men istället en närhet till den pulserande storstadens hjärta. Med ett drömläge på Drottningatan 81, finns barer, hotell och andra nöjen inom gångavstånd om så önskas. Lokalen i sig är en modern arena för event med känsla av en skön loungemiljö, inspirerad av New York.

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 300

Max antal minglande gäster: 400

VENUE81

7. Delight Studios

På Delight Studios finns möjligheter att anlända och bege sig hem med stil, med en mottagande pir vid vattnet utanför dörrarna. Väl inne i lokalen erbjuds olika miljöer på mellan 255-325 kvm för photoshoots, inspelningar, fester, middagar och mycket mer.

 

Fakta

Max antal sittande gäster: 300

Max antal minglande gäster: 400

Delight Studios

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.