MENY

Fotbolls-VM med Westers!

I sommar smäller det - Sverige tar sig an fotbolls-VM i Ryssland! Westers ordnar ett unikt fotbollskoncept på VENUE81 eller i era egna lokaler, med en speciellt framtagen meny, fotbolls-öl, dekorationer och mycket mer. Gör en intresseanmälan på länken nedan om du vill veta mer!

Fotboll

Fotbolls-VM med Westers!

Westers erbjuder ert företag en exklusiv fotbollshändelse på Stockholms mest VM-laddade lokal. Mitt på Drottninggatan kommer vår lokal VENUE81 prepareras för en fotbollsfest utan dess like.

Med en unik transformation av centrala VENUE81 skapar vi en känsla av att vara på plats i Ryssland, sida vid sida med vårt svenska landslag! Inomhusläktare, konstgräsmattor, spelstationer, Westers fotbolls-öl, mat med VM-tema och mycket mer bidrar till en fantastisk inramning och upplevelse för ert företag. Den perfekta sommarfesten fylld av nervkittlande spänning, glädje och enastående mat och dryck!

Kontakta oss ovan för att få veta mer om konceptet!

Vill ni ha VM-fest på kontoret istället?

Det ordnar vi såklart! Vi levererar allt direkt till er och ser till att ni kan fira med kollegor och vänner på er egen "hemmaplan".

Gör er intresseanmälan ovan!

 

 

 

Kontakta oss