Fotbolls-VM med Westers!

I sommar smäller det - Sverige tar sig an fotbolls-VM i Ryssland! Westers ordnar ett unikt fotbollskoncept i era egna lokaler, med en speciellt framtagen meny, fotbolls-öl, dekorationer och mycket mer. Gör en intresseanmälan på länken nedan om du vill veta mer!

Fotboll

Fotbolls-VM med Westers!

Westers erbjuder ert företag att skapa en unik fotbollsfest på er egen hemmaplan! Westers tar fotbolls-VM direkt till ert kontor, med allt ni kan tänkas vilja ha på plats när ni hejar fram Sverige i gruppspelet!
En fest utan dess like!

En fest utan dess like!

Fotbolls-VM är något alldeles extra, framförallt just denna sommar då Sverige återigen är med som deltagare. Den 18:e juni smäller det, med inledande gruppspelsmatch mot Sydkorea. Vi har skräddarsytt en sydkoreansk meny som kan levereras direkt till dörren på ert kontor. Vi ordnar självklart också med dekor och miljö om ni så önskar, så att ni kan slappna av och njuta av en fest utan dess like!

Sydkorea - Sverige 18/6

 

VM-meny Sydkorea

Salladswrap med risnudlar och strimlat sötsurt fläsk

Koreanska plättar med bulgogi

Gimbap "Koreansk sushirulle"

Små bibimbap med sesammarinerad kyckling

Japchae med vårlök, rättika och broccoli

Bansang - kimchi - marinerade böngroddar

Pris - 285 kr/person

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.