Hybridmötet

Fysiskt, livestream eller kanske bägge delar? Hybridmötet förenar det bästa av två världar i en trygg och magisk upplevelse!

Tills vi kan ses som vanligt igen!

Saknar du också kontakten med kollegorna?

Efter månader av arbete hemifrån, minimal social kontakt med kollegor och brist på umgänge så törstar vi efter att få ses igen. Men hur gör man det på ett säkert sätt, där alla har möjlighet att vara med?

Under pandemin har vi på Westers skapat mängder med lösningar för våra kunder, där hybridlösningen mellan det fysiska och digitala har varit allra mest populärt. Genom vår transformation av VENUE81 till digital studio, kan vi erbjuda en fullspäckad tillställning, där alla på ett tryggt och säkert sätt kan delta och bli involverade.

Hybridmötet = möjligheter till umgänge

Hybridmötet = möjligheter till umgänge

Du som arrangör bjuder in till ett efterlängtat event, där deltagaren har möjlighet att välja mellan att vara på plats (till uppdukad middag i vår rymliga lokal VENUE81), samlas i mindre grupper eller delta hemifrån. Vi ser till att alla har det lika bra, skapar delaktighet och ser till att ni kan umgås och fira på ett säkert sätt.

Förena nytta med nöje

Förena nytta med nöje

Kvällens program sänds live från studion på VENUE81 med moderator/programledare. Alla deltagare, såväl på plats som hemifrån, får möjlighet att laga sin egen middag med härliga råvaror, delta i interaktiva spel och tävlingar, vinna priser och lyssna på (och dansa till!) livemusik och underhållning.

En skräddarsydd upplevelse

Vi hjälper er från ax till limpa med hela planeringen och genomförandet. Allt för att er kväll ska bli så lyckad som möjligt. Har ni egna idéer om hur ni säkert kan fira, involvera och skapa delaktighet eller bjuda in till fest i dessa tider? Låt oss tillsammans skapa något fantastiskt!