Information gällande Covid-19

Uppdatering 2020-03-30

Här kommer senaste nytt från oss:

  • Från och med den 29 mars 2020 förbjuds enligt en ny förordning från regeringen offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med fler än 50 deltagare. Privata tillställningar omfattas inte av detta förbud. Det som avgör är då om tillställningen riktas till allmänheten eller inte. Det innebär att exempelvis privata fester, företagsevenemang, bibliotek, simhallar och liknande inte berörs.
  • VENUE81 blir digital studio! Nu kan ni hålla föreläsningar, seminarium, paneldebatter eller podcasts digitalt via VENUE81:s nybyggda studio. Läs mer på länken: VENUE81 Studio

Uppdatering 2020-03-20

I tuffa tider som dessa är det viktigt att anpassa sig och erbjuda lösningar som är gynnsamma för andra. Med människor i hemkarantän, tomma kontorslandskap och andra nya förutsättningar gör vi det vi kan för att säkerställa möjligheten att få färdiglagad mat levererad överallt i Stockholm.

Vi genomför därför följande åtgärder för att underlätta för er som önskar beställa mat*:

  • För företag med personal som jobbar hemifrån erbjuder vi gratis leverans av färdiga luncher hem till era anställda. Vi skräddarsyr transportslingor till så många som möjligt inom tullarna med leveranstider mellan 10-14 på vardagar för luncher som exempel.
  • Luncher erbjuds från 95 kr per person exkl. moms. Vänligen se: Veckans Lunchmenyer
  • Fria leveranser gäller på alla matbeställningar från och med den 23/3 inom tullarna.
  • Mat kan levereras direkt i färdigpackade matlådor för att enkelt kunna sparas i frys och kyl.

Utöver dessa åtgärder är vi alltid öppna för era förslag, vi skräddarsyr gärna lösningar som passar er i denna unika situation. 

*Observera att minimum antal personer på 10 fortfarande gäller vid beställning.

Uppdatering 2020-03-12

Med anledning av den nuvarande Covid-19-utvecklingen, och den oro som en del kan känna i samband med detta, kommer här information från Livsmedelsverket samt Westers gällande hantering av situationen:

  • I nuläget vet vi att coronavirus sprids genom kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Det finns ingenting som tyder på att viruset kan spridas genom att man äter mat eller dricker vatten. Kunskap från tidigare utbrott med liknande coronavirus visar att denna typ av virus smittar från sjuka personer och inte genom ytor som till exempel livsmedel och livsmedelsförpackningar. (information från Livsmedelsverket)
  • Alla våra leveranser och returer vidhåller Folkhälsomyndighetens rekommenderade fysiska avstånd på minst två meter.
  • Westers erbjuder i denna unika situation, företag hjälp med leveranser av catering till privata bostäder såväl som kontor, för de som har medarbetare utspridda på flera platser. Ovanstående regler vid leverans och retur gäller självklart även i dessa fall. Kontakta oss för mer information gällande detta på uppgifterna nedan.
  • På Westers har vi noggranna och strikta rutiner i hela verksamheten kring hygien och städning. Vi följer och hänvisar till Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer gällande viruset och dess spridning.

Här finner du aktuell Westers-information om Covid-19:
http://www.westers.se/artiklar/information-gallande-covid-19/

Här kan du läsa Folkhälsomyndighetens information:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-744 30 60 eller info@westers.se.

Vänliga hälsningar,
Vännerna på Westers

Viktigt!

Denna sida uppdateras löpande med information.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.