Konferensaktiviteter

4 företagsaktiviteter för en innovativ konferens

Ge konferensen nytt liv och engagemang med spännande företagsaktiviteter!

UPPMUNTRA TILL NÄTVERKANDE

Något som blir allt mer populärt är att få folk att nätverka mellan föreläsningar och presentationer. Ett smidigt och roligt exempel på detta är att ha en nätverkstävling, där deltagarna får frågor som ska besvaras om andra deltagare, likt en frågesport. Detta lämnas in och sedan lottas det ut ett pris till den som hunnit nätverka och lära känna deltagarna bäst!

DELTAGARPODD

Låt deltagarna spela in korta podd-avsnitt eller medverka i företagets egna podd från eventet. En kul grej där deltagarna kan prata om sina upplevelser från konferensen, men även berätta om verksamheten, produkter, branschnyheter etc. Det sistnämnda gör det till ett utmärkt sätt att få ihop marknadsmaterial om ni arbetar aktivt med content marketing!

EVENTSKILDRING

Vill ni ha bestående, vackra minnen från er tillställning? Hyr in en konstnär som skildrar er konferens eller event live! Resultatet blir vackra tavlor som visar häftiga interaktioner mellan deltagarna, föreläsare, presentationer, aktiviteter och måltider. Ett mycket uppskattat koncept! 

VEM GÖR DEN BÄSTA DRINKEN?

Skapa en cocktailtävling i lag som kan kicka igång en riktigt bra fest efter konferensen! Vinnande lag belönas med ett pris samt äran att få sin signaturcocktail och/eller mocktail serverad under hela kvällen.

Johanna Stålnacke

Projektledare

”Vill ni ha idéer till konferensaktiviteter? Hör gärna av er så ger vi er fler tips!”

Kontakta oss