Denna sida innehåller cookies. Läs om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Läs mer.
Testa ett kreativt, annorlunda julbord med smaker från olika delar av världen!
Det blir allt mer populärt att undvika kött, kyckling och fisk, för att ge större plats åt vinterns gröna råvaror. Betor och kål är exempel på att skapa vegetariska och veganska julbord med under denna säsong. Vegetariska köttbullar gjorda på jackfruit, saffranscouscous, rostade betor, "Janssons frestelse" på grönkål - ja alternativen är många för den vegetariska eller veganska julfesten!
Det asiatiska köket är fantastiskt varierat och bjuder på härliga smaker. Här går det verkligen att vara kreativ! Vad sägs om ett julbord med variationer av sushi, vårrullar, dumplings, nudelsallader, friterad anka och klassisk misosoppa?
Frossa i skaldjur under julen! Lite lyxigare, lite bättre. Hummer, ostron, räkor, musslor, löjrom, kungskrabba, hemgjord sill, lax och skagenröra. Det blir inte mycket bättre än så för en skaldjursälskare! Vid julbord kan det vara trevligt att äta skaldjur på platå, så blir det likt en bordsbuffé - sharing is caring!
En härlig blandning av sött och surt bjuder det sydamerikanska julbordet på. Inled med en syrlig ceviche, följt av traditionell grillad eller stekt chorizo med quesadillas på kyckling. Avslutningsvis bör ni njuta av mastiga churros med dipp på smält choklad!
Den ökände Stockholmsvegetarianen är lurig. Vissa äter bara grönt och fisk, andra grönt, fisk, kyckling eller till och med nötkött om det serveras oxfilé. De flesta julbord för denna typ av "vegetarian" innebär dock ett bord för en pescetarian, det vill säga fisk och grönt. Detta borgar för en härlig upplevelse av det bästa Stockholm med omnejd har att erbjuda i fisk och skaldjur, betor, "kockor" och grönt.
VD
”Julborden är årets höjdpunkt, hör av er så ordnar vi en riktigt härlig julfest tillsammans!”
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring vår växel på 08-744 30 60