Konferenslokaler i Stockholm

Stockholm är platsen för konferenser och möten. Söker ni konferens- eller eventlokal till er tillställning? Vi hjälper er att leta!

Konferenslokaler i Stockholm

Konferera i unika, inspirerande miljöer i centrala Stockholm.

Stockholm - konferensmöjligheternas stad

Stockholm - konferensmöjligheternas stad

Lokalen och miljön för er tillställning kan bidra starkt till ert syfte. Vare sig det handlar om att skapa engagemang, bli inspirerade eller hitta lugnet, så erbjuder Stockholm något för er. Vi har listat några av våra favoriter för möten, konferenser, seminarium och bolagsstämmor nedan, trevlig läsning!

A House Stockholm

1. A House Stockholm

Moderna A House är en relativt ny företagshub på Östermalm, som även erbjuder ett antal eventytor i olika storlekar för uthyrning. För det mindre mötet finns klassiska mötesrum tillgängliga, medan det större sällskapet kan konferera i "verkstaden" med en industriell känsla. Eventytorna tar mellan 10 och 350 personer stående, med en sittande maxkapacitet på 225 i "A Verkstad". En liten extra touch är "A Kitchen" där olika matlagningsevent eller middagar kan ta plats för upp till 22 personer sittande.

Läs mer: A House Stockholm

Skyddsrummet

2. Skyddsrummet

På Söder Mälarstrand hittar vi Skyddsrummet, som namnet antyder ett före detta skyddsrum vid katastrofer. Idag är dock lokalen en hett eftertraktad eventlokal i Stockholm för allt från bröllopsfester och privata firanden till företagsevent och konferenser. Lokalen är indelad i två huvudrum; Bergrummet med långsamt sipprande vatten nedför en unik och naturlig bergvägg. Rummets mörka inramning blir fantastisk med belysning och innehar även ett DJ-bås och upplyst, fullutrustad bar för festen efter middagen eller mötet. Tegelrummet erbjuder i sin tur en magnifik utsikt över Stadshuset och är utrustad med all teknik som behövs för en presentation eller visning. 

Läs mer: Skyddsrummet

Oscarsteatern

3. Oscarsteatern

För större sällskap som är ute efter en mäktig inramning, kan anrika Oscarsteatern på Kungsgatan ge en fantastisk upplevelse. Med kapacitet upp till närmare 950 personer i Salongen, kan teatern även fylla sin funktion vid mindre sällskap på mellan 100-200 personer utan problem. Stort och pampigt, med detaljer av guld och röd siden, ger ett intryck som är svårt att slå. Dessutom finns kringytor för mingel och middag, alla med samma präktiga glans och ståtlighet. 

Läs mer: Oscarsteatern

Fållan

4. Fållan

Och på tal om stort...I Slakthusområdet öppnade i november 2019 nya eventlokalen Fållan, med en maxkapacitet på 2.400 gäster. Den spännande, råa lokalen kommer dock att kunna delas upp i fyra olika delar vilket innebär att även mindre sällskap kan få stor nytta av Fållan. Utöver själva lokalen tillkommer ytorna "Fållan Park" - en större uteplats för konserter, event och servering - samt "Förbindelsehallen", en förlängning av lokalen som är öppen på kortsidorna. Ett coolt alternativ för ett större sällskap!

Sjö & Land

5. Sjö & Land

Från det storslagna och rymliga till det intima och exklusiva. På Strandvägskajen ligger pontonen Sjö & Land, fylld av ljus, vågskvalp och harmoni. Sjö & Land ligger fast på vattnet och förutom en nyrenoverad interiör finns en rymlig uteplats (med infraröd värme till höst och vinter) med utsikt mot Gröna Lund och Djurgårdens alla nöjen. Lokalen rymmer upp till 70-80 gäster i sittande middag och upp till 120 gäster i mingel. Ett fantastiskt läge för det mindre sällskapet!

Läs mer: Sjö & Land

VENUE81

6. VENUE81

Stockholms mest centrala läge? VENUE81, på Drottninggatan 81, gjordes om för några år sedan till eventlokal med en total renovering. Modernt och trendigt inredd med influenser från New York, ger lokalen ett härligt intryck av lounge, avslappning och exklusivitet. VENUE81 är dessutom utrustat med dubbla barer och som hyresgäst för ditt event har du möjlighet att dela in lokalen i två till tre olika delar genom avskärmning. Lokalen kan välkomna upp till 300 gäster i sittande form och upp till 400 i stående. 

Läs mer: VENUE81

Fabriken

7. Fabriken

Hammarby Sjöstads nya mötesplats heter Fabriken! I moderna, kreativa Hammarby Sjöstad - med 900 kvadratmeter i bottenplanet på en gammal målerifabrik - ligger Fabriken. Härlig omgivning av vatten och grönområden, samt en närhet till kommunikationer, gör Fabriken till en mötesplats för många typer av evenemang och möten. Ett flertal rum finns att tillgå, med allt från mindre mötesrum för 10 personer till större eventytor för upp till 250 sittande gäster.

Läs mer: Fabriken

Watz Studio

8. Watz Studio

I Värtahamnen ligger en något oupptäckt eventpärla i Watz Studio. En rå industrilokal på Södra Hamnvägen i Stockholm från sent 1800-tal, som med ljus och dekor förvandlas till en urban och cool eventlokal. Här kan ni anordna allt från fotostudio och produktlansering till bröllop eller konferens På gården utanför finns även gott om mingelyta, med möjlighet till tältlösningar om så önskas.

Lina Eriksson

Projektledare

”Har du frågor om eventlokaler? ”

Kontakta oss