SKYDDSRUMMET DIGITAL STUDIO

Efter succén för den digitala studion VENUE81 på Drottninggatan, lanserar vi ytterligare en digital studio i vår lokal Skyddsrummet på Söder Mälarstrand.

En digital studio på Söder Mälarstrand

Westers utvecklar satsningen på digitala event och utvecklar Skyddsrummet till en flexibel mötesplats.

Skyddsrummet på Söder Mälarstrand är känd för att vara en unik eventlokal, men snart kommer det inte bara vara det utan även en unik lokal med digital studio där det finns möjligheter att genomföra såväl små som stora produktioner. Lokalen kommer fortfarande finnas tillgänglig för fest, bröllop och företagsevent och byggs därför upp som en flexibel mötesplats.

Westers VD Mårten Kask berättar mer om satsningen

 

”Behovet av bra inspelningsmiljöer har kommit för att stanna och i Skyddsrummet har vi en fantastisk lokal, med unik inredning och miljö, centralt beläget och dessutom är den tvådelad där vi kan skapa fantastiska hybridmöten på sikt.

Vi ser att detta är en utveckling som har vuxit fram ur en svår situation men är också övertygade om att behovet av att bygga kundkontakter, utveckla engagerade medarbetare och vårda sitt varumärke både internt och externt kvarstår och ökar. Den digitala lösningen är ett utmärkt redskap att använda i det syftet och har kommit för att stanna. ”

Mårten Kask

VD

”Vill ni veta mer?”

Kontakta mig här!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.