Välkomna på covid-anpassat julbord!

Nu öppnar vi upp för sittande julbord på S.O.L. För ett tryggt och säkert julfirande!

JULBORD PÅ S.O.L!

Vi vet att allt inte är som vanligt men låt oss hålla fast vid en tradition - JULBORD!

Köttbullar, sill & julskinka!

Köttbullar, sill & julskinka!

Den 18:e november slår vi upp dörrarna och välkomnar er till juldekorerade S.O.L, där ni har chansen att njuta av härliga julbordsklassiker. Vi värmer upp och klär in vår fantastiska uteservering liggandes på vattnet med utsikt över Skeppsholmen och Djurgården.

RESTAURANG S.O.L

Årets julbord med företaget!

Julbord på S.O.L kommer vara ett möte mellan tradition och nytänkande. Maten och serveringen kommer vara Covid-anpassad och serveras på ett säkert sätt i omgångar. Läs mer om menyn och fantastiska S.O.L här!

Ingenting är som vanligt just nu, men vi vill skapa julstämning – som vi alltid gör, fast lite annorlunda. Att bjuda sina medarbetare på julbord är inte bara tradition. Det stärker sammanhållning, ökar motivation och är ett effektivt sätt att visa sina medarbetare uppskattning. Vi har möjlighet att erbjuda säkra julbord. Genom anpassad möblering, dukning, servering och leverans. Helt i enlighet med FHM:s rekommendationer.

Mårten Kask - VD på Westers - berättar mer om satsningen:

"S.O.L. blev en succé som sommarrestaurang med massvis av härliga gäster på vår nyrenoverade ponton. Därför såg vi nu möjligheten att fortsätta erbjuda restaurangen under vintersäsongen i form av julbord! Den nya menyn för julfiranden ligger redan ute på sjoochland.se, där företag kan abonnera pontonen för större sällskap (upp till 50 personer enligt FHM:s riktlinjer) och mindre sällskap med privatpersoner kan boka bord som vanligt. Vi tittar nu på fantastiskt häftiga lösningar för servering, inredning, dekor och mycket mer!"

Välkomna till en fantastisk miljö för ett tryggt julfirande!

 

Mårten Kask

VD

”Vill ni bolla ideér för att hitta just er lösning för årets julbord, hör av er! ”

Kontakta mig här!