Denna sida innehåller cookies. Läs om hur vi hanterar personuppgifter och cookies. Läs mer.
Vad trendar just nu när det kommer till mat, event och firanden? Vi gjorde en spaning!
Hållbarhetstrenden är inget nytt.
Men utmaningen i att lyckas producera hållbara event, har aldrig varit mer aktuell.
Från mat och dryck, resor och platser till innehåll, material och helhetstänk. Ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet präglar tankarna hos många av våra kunder just nu.
En utmaning, som både är kul, svår och spännande på samma gång!
Street food från hela världen fortsätter att utvecklas och prägla många arrangemang.
Foodtruck-koncept, food courts, torgets marknadsplats, share food och klassisk servering.
Street fooden har tagit sig in överallt och fortsätter att få influenser från hela världen om.
Det ligger väldigt väl i tiden också, med tanke på att det ofta serveras i mindre rätter eller mellanrätter, något som ökat i popularitet de senaste åren.
Allt fler ser värdet i att fira och anordna aktiviteter återkommande.
Efter stiltje på den fronten under pandemins toppar, fanns både uppdämt behov och insikt om att detta är viktigt för kultur och välmående på arbetsplatsen.
Små som stora firanden, som frukostar, AW:s, pubkvällar, konferenser, kickoffer, middagar, luncher och mycket mer ökar nu lavinartat under hösten.
Många använder det som en medveten strategi, där ett flertal evenemang planeras in för hela året eller kvartalet, för att öka trivseln bland medarbetarna.
Vegetariskt och veganskt ökar explosionsartat inom kategorin snabbmat.
Allt fler önskar alternativ som går fort att göra och servera, men som är lite mer kalorisnålt och snällare mot miljön. Med ny användning av råvaror (och helt nya råvaror i sig) som jackfruit, tempeh, soja och beyond meat, har smakerna och texturerna börjat förfinas rejält i det här segmentet.
Från vegoburgare och -pizzor till street food, wraps, korvar och mycket mer. Vego fast food är här för att stanna!
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring vår växel på 08-744 30 60