Från krisläge till växtvärk

Mårten Kask önskar glad sommar och berättar om två år som lika gärna kunde varit en livstid.

Mårten Kask önskar glad sommar och berättar om två år som lika gärna kunde varit en livstid

 

Från krisläge till växtvärk

Lite drygt två år efter att COVID-19 stormade fram och förändrade scenen för vår bransch för alltid, har det funnits viss tid för reflektion.

En del företag upplever i någon form en existentiell kris under sin livstid. Vissa upplever även framgång och de utmaningar som kommer med den, exempelvis växtvärk. Men få företag hinner uppleva allt detta under loppet av två år.

Genom de upp- och nedgångar vi som bolag upplevt under de senaste två åren, kommer tråkiga saker som uppsägningar, affärsrelationer som tar slut och en ständig oro. Dock kommer också fantastiska saker som hjälteinsatser, lojalitet och innovation till fronten, något som hjälpt oss driva Westers till att komma ur pandemin starkare än någonsin.

Nu upplever vi fortsatt en växtvärk följt av att uppdämt behov släppts lös. Lyxproblem kan tyckas, men som behöver lösas för att fortsätta leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder på samtliga plan.

Vi är stolta och tacksamma över alla som bidragit till att fortsätta hålla Westers-fanan högt under jobbiga stunder, och övertygade om att våra medarbetares innovation, flexibilitet och kundfokus har varit avgörande faktorer för vår överlevnad och utveckling.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla kunder, medarbetare, partners och leverantörer som stöttat och fortsätter stötta oss. Utan er, inget Westers!

Höstens möjligheter

För er som inte fick till en riktigt härlig sommarfest, eller bara vill fylla på med nya firanden, finns det otroligt många roliga möjligheter under hösten.

Kickoff, konferens eller fest. Digitalt, hybrid eller fysiskt. Det spelar ingen roll vad ni är ute efter, vi står med en fantastiskt laddat gäng, redo för att skapa upplevelser ni sent kommer att glömma.

Firanden är otroligt viktiga för att driva en företagskultur, känsla av gemenskap och sociala relationer framåt. Därför ser vi fram emot att få vara er partner på resan när ni bygger det företaget och den gruppen ni helst vill vara.

Olika eventtyper att inspireras av.

Besök Sjö & Land i sommar

En innovativ ådra slog till under pandemin, vilket bland annat ledde till att Sjö & Land gjordes om till sommarkrog.

Med sitt perfekta läge på Strandvägskajen, har mottagandet varit helt fantastiskt. Nu öppnar vi igen för tredje året i rad, och välkomnar er alla på en härlig upplevelse på vår soliga ponton.

Läs mer om Sjö & Land

 

Ha nu en riktigt fin sommar!

Mårten Kask

VD

”Vill ni bolla idéer kring event och företagskultur?”

Kontakta oss här!