VD BLOGG

Mårten Kask, VD på Westers

 

Nu är det nära!

Vi vaccineras i allt snabbare takt och snart är det dags att få träffas fullt ut igen!

Redan idag så kan vi mingla upp till 50 p och duka sittande för upp till 300 p och vi tar hela tiden hänsyn till myndigheternas rekommendationer.

Vi har de optimala mötesplatserna för att träffas säkert och vårt team tar fram nya kreativa idéer dagligen !

Sjö & Land – njut av den hela året !

Vår sommarrestaurang som nu övergår till en attraktiv mötesplats på Stockholms bästa läge. Med plats för 60 sittande gäster och mingel för 50 så är den perfekt för det personliga eventet. Mat och dryck serveras i vår regi och tillsammans skapar vi ett minnesvärt event.

VENUE81 i förändring !

Centralt beläget på Drottninggatan så har vi under det senaste året skapat en digital mötesplats på VENUE81. Många av våra kunder har varit fantastiska på att hålla kontakten med sina kunder genom den virtuella världen och vi har kunnat assistera genom vår studio. Nu öppnar vi upp den igen för mer traditionella event men behåller möjligheten att skapa en digital miljö.

En stor förändring är nu att när man hyr VENUE81 så kommer det finnas en valmöjlighet att ta med egen mat och dryck till sitt event.

Skyddsrummet – bergsäker succé!

Ja, kanske den coolaste lokalen i Stockholm med möjlighet att ta med egen mat och dryck. Vi gör redan nu mingelevent för upp till 50 p och sittande för 200 p.

Vi är redo att skapa nya fantastiska event på mötesplatser, i våra lokaler eller hos er på företaget.

Välkomna!

Mårten Kask

VD

”Vi ser framemot att träffas under 2021, digital eller fysiskt!”

Hör av dig!