VD BLOGG

Mårten Kask, VD på Westers

 

Men nu då!

Våren är här och vi hoppas nu att vi snart ser en förändring i vårt samhälle. Det vore underbart att få slänga ut Covid som nu har präglat våra liv under ett år. Jag ser fram emot att få skriva några rader utan att nämna ordet Covid.

Vi genomför fortsatt event i form av digitala möten och vi har blivit experter på att hitta kreativa lösningar både för innehållet i mötet samt vilken mat och dryck som passar bäst. Det är härligt att se hur lösningsorienterade vår personal är när det verkligen behövs.

Våren är normalt sett en period som är fylld av fysiska möten, företagsmingel , fester både privat och på arbetsplatsen.

Men vad sker i år?

Vi fortsätter att erbjuda alla våra menyer och service anpassade efter situationen och rekommendationer. Vi lanserar nu årets studentmenyer och hoppas att alla får möjlighet att fira en av livets viktigaste stunder. I övrigt fortsätter vi med att erbjuda vårt fantastiska cateringutbud och ser till att det levereras och serveras på ett genomtänkt sätt.

Nypremiär på Sjö & Land

Efter förra årets succe med vår sommarrestaurang Sjö & Land så öppnar vi snart vår sommarkrog fylld med nya ideer, menyer under ledning av Emanuel Ademsson och vår köksansvariga Martin Lönnroth.

27 maj öppnar vi dörrarna och ser fram emot varma kvällar på pontonen.

Mårten Kask

VD

”Vi ser framemot att träffas under 2021, digital eller fysiskt!”

Hör av dig!