VD BLOGG

Våren är på väg!

Mårten Kask, VD på Westers

Våren är på väg !

Jag har i ett flertal av mina bloggar skrivit om pandemin och dess effekter och där vår bransch tagit mycket stryk men nu tror vi att det är dags att blicka framåt! Hösten 2021 det är då det vänder men hur?

Idag genomför vi enbart digitala event utan deltagare och det är en mötesform som är här för att stanna. Min övertygelse är dock att det därefter sakta men säkert övergår till hybridevent där vi kombinerar den digitala kommunikationen med det fysiska mötet. 2022 beräknar vi på Westers att mötesvärlden är tillbaka i nygammal tappning med digitala möten men även där vi är tillbaka till den klassiska julfesten för 300- 400 p.

Digitala mötet och vad äter vi då!

Vi levererar idag mat i hela landet till de digitala möten där gästerna sitter på hemmaplan. Vi har byggt ett kontaktnät på alla större orter i Sverige dit vår catering inte når. Lunch, middagar, aw-kassar och frukostar. Allt går att lösa med Westers service.

Stormkök

En trend som pandemin har fört med sig att vi tillbringar mer tid utomhus med nära och kära. Stormköket har ersatt cateringkökets matleverans och vi vill såhär inför sportlovet skicka med ett par recept som passar utmärkt för tillagning i naturen.

Student

Snart är det tid för att planera och fira årets studenter och vi kommer som alltid kunna erbjuda ett flertal olika studentmenyer och paketlösningar med tält, personal, mat och dryck!

 

Nu ser vi fram emot att alla vaccineras så ser vi fram emot att få träffas igen!

Mårten Kask

VD

”Vi ser framemot att träffas under 2021, digital eller fysiskt!”

Hör av dig!