2020

Ett utmanande år för oss alla!

Mårten Kask, VD på Westers, berättar mer om året som varit och önskar god jul och gott nytt år!

Hej alla Westersvänner!

Ja, vi vill nog alla stryka ett streck över 2020, det mest utmanande året i Westers historia. Men det här året har trots allt även skapat nya möjligheter för oss!

Under våren öppnade vi en restaurang på Sjö & Land som blev en succé och där vi har stora planer på att utveckla konceptet. I ett första steg så kommer vi öppna för sommarrestaurang även 2021 och därefter kommer vi förhoppningsvis kunna presentera ytterligare nyheter!

Den kreativa processen och nya behov har även lett till öppnade av två digitala studios och ett nytt sätt att arbeta har vuxit fram för att stanna!

Det digitala mötet ersätter inte det fysiska i alla lägen men det har skapat en möjlighet för människor att fortsätta träffas. I våra studios har vi skapat ett flertal nya spännande aktiviteter i form av digital matlagning, provningar och underhållning där människor har mött varandra men på ett nytt sätt!

Jag vill även lyfta ett specifikt event där vi under en härlig sommarkväll lagade middag för 400 gäster fördelat på 45 st hushåll samtidigt!

En liten arme av entusiatiska kockar tillagade och serverade en fantastisk meny under ett par timmar hemma hos detta välkända företags anställda. Det blev en härlig succé!

För mig personligen så var det ytterligare ett bevis på hur fantastiska våra medarbetare är och hur professionella Westers är som klarar ett så tufft uppdrag i en utmanande period. Det stärker samtidigt min övertygelse om att vi kommer komma starka ur den här krisen!

Nu blickar vi framåt och kommer under våren att lansera en ny digital cateringmeny. Vi skall utveckla vår restaurang Sjö & Land till något unikt samt se till att människor fortsätter att träffas vare sig det är digitalt eller fysiskt!

Med dessa ord vill vi på Westers önska er alla en god jul och gott nytt år och ser fram emot att träffas under 2021!

Mårten Kask

VD

”Vi ser framemot att träffas under 2021, digital eller fysiskt!”

Hör av dig!