VENUE81 Digital Studios

Lokalen på Drottninggatan finns nu tillgänglig för att spela in föreläsningar, paneldebatter, podcasts och mycket mer!

En digital studio på Drottninggatan

VENUE81 omvandlas till digital studio.

Läs mer om vilka paket som erbjuds för hyra: VENUE81 Digital Studios

"I dessa tider av social distancing har vi sett att behovet av sociala möten och interaktion är starkare än tidigare. När de fysiska mötena inte går att genomföra tyckte vi att detta var en intressant lösning för våra kunder, varpå dialogen om samarbete mellan oss och Road Ready Sound inleddes. Nu har vi en digital samlingsplats för inspelning redo att nyttjas för fullt för alla företag där ute som vill kommunicera med sina kunder eller medarbetare under denna speciella period. Studion är fri att hyra för alla som önskar!"

Varför en digital studio på VENUE81?

Westers VD Mårten Kask berättar mer om initiativet, som framkommit ur diskussioner tillsammans med Road Ready Sound.

"Alla vet situationen för mötes- och eventbranschen i och med Covid-19-utvecklingen. Det här är ett utmärkt sätt för våra kunder att fortsätta kommunicera både externt och internt, samtidigt som man förhåller sig till den nya verkligheten i samhället med fysisk distansering. Just nu är kommunikation viktigare än någonsin varpå vi hoppas att detta är en bra lösning för många där ute. Studion är fri att hyra för alla som önskar!"

Mårten Kask

VD

”Vill ni veta mer?”

Kontakta mig här!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.