Changing the game - del 6

Changing the game - del 6

Hemgjort, lagat från grunden med bästa möjliga kvalitet på råvaror - det är Westers det! Vi använder gärna våra hemgjorda muster, såser, röror, oljor, vinaigretter och annat i vår matlagning och servering. 

Den här månaden presenterar vi Westers päronchutney smaksatt med ingefära, klockrent som catering till mingel, lyxfika eller dessert. 

Ekologiskt, närodlat och svenskproducerat

Allt större press sätts på nya lösningar inom mat, catering och event gällande hållbarhet. På Westers strävar vi efter att vara ledande i denna utveckling, med ett allt större fokus på ekologiskt, närodlat och svenskproducerat. Exempel på detta är våra säsongsbaserade menyer, våra julbord och tallrikar under "en hållbar jul", och i stort våra val av leverantörer. Vi använder exempelvis enbart ekologisk mjölk och grädde i all matlagning, ost från Vilhelmsdals gårdsmejeri, potatis och rotfrukter från Stora Tollby Gård på Gotland och öl från Skellefteå Bryggeri. Det säkerställer att vi får fantastiska smaker samtidigt som vi minskar vår miljömässiga påverkan. 

Jonas Castensson

Köksmästare

”Hemlagat med stor kärlek till råvaran och hantverket! Kontakta oss för ett förslag på en skräddarsydd meny till er tillställning.”

Kontakta oss