Changing the game - del 7

Changing the Game - del 7

För 30 år sedan påbörjades vår resa som företag i en fiskbutik på söder. Fisken som råvara ligger oss därmed varmt om hjärtat och är fantastisk som catering!

Hösten och vinterns fantastiska råvaror

På Westers har vi ett extra gott öga för fisk, med över 30 års erfarenhet i ryggen av att välja ut, sälja och tillaga den härliga råvaran. För fjällrödingen är säsongen kommen och i månadens avsnitt halstrar vi denna härliga fisk. Vid sidan serveras bakade rotfrukter och kokt potatis från Gotland, tillsammans med en skaldjurssås och forellrom. Denna rätt fungerar utmärkt som varmrätt - gärna som en del av en två- eller trerättersmeny - på exempelvis ett bröllop eller en företagsfest.

Med vår bakgrund som fiskhandlare för vi gärna in fisk och skaldjur som en del av våra menyer, vare sig de är säsongsbaserade eller fasta. Ett aktuellt exempel är våra Julmenyer där fisk och skaldjur hittas på julborden, trerättersmenyerna och även i vår säsongsbaserade jultallrik "Vilt, grönt och fisk". Råvaror i säsong är optimalt för både smak och miljö, något att tänka på inför ert nästa event. Hör gärna av er så bollar vi idéer om hur ni kan använda fisk på er tillställning.

Behöver ni även hjälp med projektledning och planering av ert event, eller söker ni en festlokal? Vi erbjuder helhetslösningar med allt ni kan tänkas behöva för en lyckad och minnesvärd tillställning - vare sig det handlar om en privat middag eller fest, eller kund- och företagsevent. Vi guidar dig från start till mål med mat, dryck, underhållning, lokal, teknik, tema och mycket mer! Varmt välkommen att höra av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte, vi bjuder gärna på frukost eller lunch.

Johanna Stålnacke

Projektledare

”Det går att göra så mycket roligt med fisk! Kontakta oss så berättar vi gärna mer.”

Kontakta oss