Westers 30 år!

Westers firade 30 år på Skyddsrummet

För att fira Westers 30-åriga resa - från fiskbutik på Borgmästargatan till en av Stockholms ledande aktörer inom catering och event - anordnades en härlig jubileumsfest på Skyddsrummet. 

Underhållning i världsklass

Kunder, leverantörer, samarbetspartners och personal fick njuta av fantastiska miljöer och underhållning från Con Rytmo, Måns Möller, Stephen Simmonds och DJ Niklas Lamby. Gästerna välkomnades av utrullad, röd matta omringad av Con Rytmo ståendes högt upp i luften med sina trummor. En mäktig entré!

Senare under kvällen framförde Måns Möller en fantastisk stand up, som följdes av Stephen Simmonds med band - artister i världsklass! Kvällens avslutades av DJ Niklas Lamby som såg till att dansgolvet höll igång kvällen ut. 

Kvällens meny

Westers 30-årsmeny serverades på våra genomskinliga väggar, även kallade "Food on the Wall" och var en säsongsbaserad meny fylld av härliga höstsmaker.

 

30-årsmeny

Bakad romanesco med majonnäs på sotad lök

Halstrad ankkorv med kantareller

Jordärtskockssoppa med timjanolja

Liten toast med varmrökt röding, forellrom och pepparot

Halstrad pilgrimsmussla med baconsmör

Puré på rostad rotselleri med friterad svartkål

 

Desserter

Westers brownie med kaffekola

Mandel- och fikonpannacotta med torkade hallon

Vilhelmsdals gårdsmejeris lagrade get-Regiano med päronmarmelad

Dans och fest

En fantastisk kväll avslutades med hyllningar till Westers grundare och delägare Erik, Mårten och Göran Kask - och övergick sedan till dans och fest.

Ett stort tack till alla er som deltog och som varit en del av Westers i någon form sedan starten 1988!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.