Westers luncher blir grönare

Lunch lagad från grunden med högkvalitativa råvaror skapar förutsättningar för en riktigt bra dag. År 2018 kommer vi på Westers att använda ännu större del ekologiska och närodlade råvaror. Detta för att se till att ni får en lunchupplevelse utöver det vanliga, samtidigt som vi bidrar till en mer välmående planet. I och med vår ambition att jobba med ännu fler ekologiska och närodlade råvaror, är vi stolta att presentera samarbetet med Andreas Wiklund på Stora Tollby Trädgård. Andreas kommer att odla alla våra rotfrukter och potatis nästa år och vi ser fram emot ett spännande samarbete!

En annan del av vårt arbete mot ett grönare Westers innebär att varje lunch kommer att innehålla minst en ekologisk eller närodlad råvara. All vit fisk vi serverar på våra luncher är självklart också MSC märkt. Större fokus kommer även att märkas i andelen grönsaker serverad till varje lunch. Samtliga luncher kommer att innehålla varma grönsaker samt minst två olika sorters sallader. Som komplement till varje lunch kommer också nybakat surdegsbröd serveras, tillsammans med smör eller smaksatta röror.

Priset för luncher 2018 blir i samband med dessa förändringar 110 kr per person.

 

Nya budpriser & leveranstider 2018
Faktorer som ökade priser för trängselskatt, tillsynsavgifter, drivmedel och personal har lett till att vi under nästa år kommer att justera våra priser för bud och leverans. Bud till city (inom tullarna) med vanlig bil kommer från och med 2018 att kosta 375 kr och övriga transportpriser kommer höjas med 5 %.

För att alltid kunna leverera det vi lovar, justeras även leveranstider till nästkommande år. Om ni önskar att vi levererar senast kl 11:00 kommer vi att vara hos er mellan 10:30-11:00, vill ni ha leveransen senast 12:00 kommer leveransen mellan 11:30-12:00 osv.

 

Vi tackar er för ert förtroende och ser fram emot fortsatt samarbete 2018!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.