Sjö & Land

Westers tar över Sjö & Land

Från och med den 1:a oktober tar Westers över driften på eventlokalen Sjö & Land, Strandvägen. En fantastisk lokal för konferens, middag, bröllop eller fest!

Konferens, fest eller bröllop på vattnet!

Från och med den 1 oktober tar Westers över driften av Sjö & Land med projektledare Yvette Cirillo som ny lokalansvarig. Driften tas över på ett femårigt avtal till en början, där nya villkor och prislistor presenteras på Westers.se och Sjoochland.se den 1 oktober.

- Sjö & Land är en fantastiskt fin lokal, med allt man behöver för en "mindre" konferens, kickoff, middag, julbord eller fest. Lokalen tar upp till 78 sittande gäster, 100 minglande, stående gäster, och har fullutrustad teknik för presentationer etc. Ett underbart läge som skapar känsla av närhet till vattnet (utan att ni behöver åka iväg med en båt) med mysig utsikt över Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund, säger Yvette Cirillo.

Sjö & Land - från början döpt till AGA-pontonen - är en viktig del av Stockholms historia och är designat av David Helldén från Erik Lallerstedts arkitektkontor. Lokalen är byggd i stomme av stål och utmärkande är också det flacka, välvda taket med härligt ljusinsläpp på sidorna av byggnaden. Det har i modern tid byggts till en härlig uteplats - i direkt anslutning till lokalen - som ger extra mingelyta för event i lokalen.

Yvette Cirillo

Lokalansvarig / Projektledare

”Har du frågor om Sjö & Land? Tveka inte att höra av dig!”

Kontakta oss