Månadsmenyn - säsongsbaserad catering!

För ett minskat avtryck på miljön presenterar vi catering med råvaror i säsong. Detta minskar antal transporter och dess sträckor, samtidigt som du får tydligare, mer genuina smaker. Boka månadsmenyn för en hållbar cateringupplevelse!

Månadsmeny April

Klimatsmart och smakrikt!

Klimatsmart och smakrikt!

Minskad miljöpåverkan och förbättrad smak? Låter för bra för att vara sant - vi vet - men faktum är att månadsmenyn lyckas kombinera dessa två faktorer till en härlig matupplevelse! Catering när den är som bäst, hållbart, smakrikt och näringsrikt! Beställ månadsmenyn i april och testa ni med!

Rosenlundsgatan

185 kr/person
Sotade laxloins med nattbakade tomater och kaprisvinaigrette
Grillade fläskfiléspett med paprika och chili, serveras med parmesancrème
Varm chevrégratinerad rödbetsratatouille med örter
Rostad potatissallad med ruccola, rödlök och svartpeppar
Syrlig sallad med rödkål, libsticka och salladslök
Nybakat surdegsbröd med kronärtskockstapenade

Sjötullsbacken

225 kr/person
Sotade laxloins med nattbakade tomater och kaprisvinaigrette
Grillade fläskfiléspett med paprika och chili, serveras med parmesancrème
Örtstekt majskycklingbröst med tre sorters picklade rotsaker
Varm chevrégratinerad rödbetsratatouille med örter
Rostad potatissallad med ruccola, rödlök och svartpeppar
Inlagd blomkål med saffran och ingefära i marmeladburk
Syrlig sallad med rödkål, libsticka och salladslök
Nybakat surdegsbröd med kronärtskockstapenade

Prins Eugens Väg

295 kr/person
Sotade laxloins med nattbakade tomater och kaprisvinaigrette
Grillade fläskfiléspett med paprika och chili, serveras med parmesancrème
Örtstekt majskycklingbröst med tre sorters picklade rotsaker
Varmrökt röding med mandelpotatiscrème och friterad lök
Varm chevrégratinerad rödbetsratatouille med örter
Rostad potatissallad med ruccola, rödlök och svartpeppar
Inlagd blomkål med saffran och ingefära i marmeladburk
Syrlig sallad med rödkål, libsticka och salladslök
3 sorters ostar från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med kvittenmarmelad och rågkex
Nybakat surdegsbröd med kronärtskockstapenade

Cocktailbuffé April

245 kr/person
Presenteras portionsvis i små glas eller skålar

Sotad laxkub med nattbakad tomat och kaprisvinaigrette
Örtstekt majskycklingbröst med tre sorters picklade rotsaker
Varmrökt röding med mandelpotatiscrème och friterad lök
Varm chevrégratinerad rödbetsratatouille med örter
Inlagd blomkål med saffran och ingefära i marmeladburk
Ost från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med kvittenmarmelad och rågkex

Vegetariska April

195 kr/person
Bakade rödlökar med nattbakade tomater och kaprisvinaigrette
Rostad jordärtskocka med mandelpotatiscrème och friterad lök
Varm chevrégratinerad rödbetsratatouille med örter
Rostad potatissallad med rucola, rödlök och svartpeppar
Inlagd blomkål med saffran och ingefära i marmeladburk
Syrlig sallad med rödkål, libsticka och salladslök
3 sorters ostar från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med kvittenmarmelad och rågkex
Nybakat surdegsbröd med kronärtskockstapenade

Dessert April

60 kr/styck
Blåbärssmulpaj med vaniljsås

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.