Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Mingelmat och tilltugg

Det perfekta mingelmötet kräver den perfekta mingelmaten. Låt oss hjälpa er välja rätt!

Mums!

Den perfekta konversationsstartaren?

Det är lätt att umgås med vår mingelmat, den perfekta starten på er fest! Prova Westers kanapéer, cocktailsandwichar och miniwraps, eller varför inte bland lite av varje? Ett lyckat mingel börjar självklart också med en fördrink, som går hand i hand med tilltugget. 

Mingel och fest

Mingelmat och tilltugg är lätt att samlas kring och skapar en härlig känsla av avslappnat umgänge. Kanapéer är en storsäljare som kan varieras i en rad olika, spännande former, från den souvasrökta rentartaren med blomkålscrème tryffel till en härlig bit chèvre med chili och pistage. Blanda fritt mellan de olika tilltuggen, kombinera med ett glas mousserande eller en häftig fördrink, så har ni den optimala starten på er fest eller event.

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.