Vegetarisk & vegansk catering

Vego-catering som både gör och smakar gott!

Go vego!

Kreativ vegetarisk & vegansk catering

Friskt, fräscht och tillagat från grunden i vårt eget cateringkök utan fantasilösa halvfabrikat, så ser det ut när vi ordnar "veg-catering". Hemlagat och kreativt är konceptet bakom våra vegetariska och veganska rätter.

Hoppas det smakar!

Vegetariskt och veganskt när det är som bäst!

Stockholms bästa vegetariska och veganska catering? Det är vår målsättning på Westers. Vi söker hela tiden efter nya spännande sätt att erbjuda "veg-catering" på genom nya råvaror, tillagningssätt och spännande smakkombinationer. Allt fler efterfrågar denna typ av miljövänliga catering, som börjar bli ett självklart val eller alternativ i det svenska samhället och Stockholm i synnerhet.

Vi vill leda utvecklingen framåt med ett tydligare fokus på hållbar catering i alla dess former, bland annat genom att ge vegetariskt och veganskt en framstående plats i vårt sortiment. Därför utvecklar och utökar vi ständigt vårt utbud av denna typ av catering, genom att ta inspiration från alla världens hörn på våra utvecklingsresor.

Prova gärna vår smakrika street food-buffé "Big Apple" eller cocktailbuffén "Pumpa", mycket populära bland våra kunder!

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.