Vegetarisk & vegansk catering

Vegetarisk och vegansk catering som både gör och smakar gott!

Go vego!

Kreativ vegetarisk & vegansk catering

Friskt, fräscht och tillagat från grunden utan fantasilösa halvfabrikat. Så ser det ut när vi ordnar vegetarisk och vegansk catering.

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Christine Elias

Executive Assistant, LinkedIn

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Fler kundreferenser
Grön catering för alla tillfällen

Grön catering för alla tillfällen

Med ett tydligt fokus på hållbarhet genom hela vår verksamhet, vill vi göra det till ett sunt alternativ att beställa catering och event. Råvaror i säsong är vårt stora fokus!

Läs mer

Vegetariskt och veganskt när det är som bäst!

Stockholms bästa vegetariska och veganska catering? Det är vår målsättning på Westers. Vi söker hela tiden efter nya spännande sätt att erbjuda "veg-catering" på genom nya råvaror, tillagningssätt och spännande smakkombinationer. Allt fler efterfrågar denna typ av miljövänliga catering, som börjar bli ett självklart val eller alternativ i det svenska samhället och Stockholm i synnerhet. Utbudet är inte alltid på samma nivå som efterfrågan dock, vilket gjort oss extra nyfikna!

Vi vill leda utvecklingen framåt med ett tydligare fokus på hållbar catering i alla dess former, bland annat genom att ge vegetariskt och veganskt en framstående plats i vårt sortiment, men också genom att erbjuda menyer med råvaror i säsong. Därför utvecklar och utökar vi ständigt vårt utbud av denna typ av catering, genom att ta inspiration från alla världens hörn på våra utvecklingsresor.

Bland våra mer innovativa koncept där vegetarisk och vegansk catering kan erbjudas, finns Food on the WallStreetfood by Westers eller våra smakbitar i Grab & Go Tapas. Prova gärna vår smakrika street food-buffé "Big Apple" eller cocktailbuffén "Pumpa", mycket populära bland våra kunder!

 

Westers Catering - en helhetsleverantör inom tillställningar och firanden

Med över 30 års erfarenhet av catering, event och projektledning har Westers kunskapen, nätverket och platserna för att skapa fantastiska upplevelser.

Vare sig du önskar ha ett mindre firande med vegetarisk och vegansk catering på kontoret, eller skapa ett event för hundratals personer i en eventlokal, kan vi vara med dig från start till mål som helhetsleverantör.

Ett företag, en partner och en totalleverantör av er upplevelse inom mat och event. Eventlokal, catering, projektledning, personal, möblemang, porslin, underhållning, inbjudningar och mycket mer kan vi hjälpa er med!

Kontakta oss för en förutsättningslös träff, så bjuder vi på lunch direkt från vårt cateringkök!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.