Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Cateringservice i Stockholm

Westers@Office™ är ett inhousekoncept med cateringservice i Stockholm som placerar Westers måltidsutbud och erkänt höga service på din arbetsplats, skräddarsytt efter företagets behov.

Westers på kontoret - Cateringservice i Stockholm

Vi har gjort oss kända som ett av Stockholms ledande catering- och eventföretag, med förmåga att leverera genomtänkta helhetslösningar från ax till limpa. Ett flertal företag i Stockholm har också lärt känna oss som sin dagliga leverantör av måltids- och eventlösningar i sina egna företagslokaler – till frukost, lunch, konferens och event för medarbetare och kunder.

Skräddarsydda måtids- och eventlösningar på kontoret
Westers@Office™ är ett inhousekoncept som placerar Westers måltidsutbud och erkänt höga service på arbetsplatsen, företrädesvis i ert lunchrum eller på annan lämplig plats. Konceptet är helt flexibelt och skräddarsys efter era behov beroende av t ex årstid och periodiska förutsättningar.

cateringservice

 

Med Westers som återkommande leverantör av måltids- och eventlösningar får du en rad fördelar och synergieffekter:

  • Flexibla menyer.
  • Pålitig kvalitet till avtalade priser.
  • Personlighet och kreativitet i utformning, service och leverans.
  • Nöjda och produktiva medarbetare som slipper lunchens vardagsstress.
  • En personlig kontaktperson hos Westers som känner ditt företag och dess specifika förutsättningar.

Vårt erbjudande anpassar sig efter dina behov
I sin enklaste form levererar vi färdiga lunchtallrikar eller buffélunch till din arbetsplats, direkt från vårt eget cateringkök. Vi står för uppdukning, påfyllning och undanplockning. Överbliven mat och disk körs tillbaka till oss i vår egen logistikkedja.

Frukost, lunch, fika, middag och konferensmåltider
Beroende av hur ditt behov ser ut kan vi leverera en eller flera gånger om dagen, och till ett eller flera ändamål. Vår meny, och vår service, känner inga gränser!

Kund- och medarbetarevent
Det är alltid någon som fyller år. En medarbetare ska avtackas. En kund eller partner dyker upp på besök. Styrelsen ska ha sammanträde. Eller så är det hög tid att bjuda till After Work. Med Westers@Office™ blir det lätt att skapa ett minievent med mat, dryck, service och dekoration – och underhållning om du vill.

En investering i nöjda medarbetare
Den viktigaste egenskapen med Westers@Office™ är förstås att vi hjälper dig att skapa en mer välmående arbetsplats där medarbetare trivs och gör sitt allra bästa.

Ladda ned produktblad

Kontakta oss idag för ett bättre näringsliv!

Varje stor förändring börjar med ett litet möte. Låt oss börja med att träffas och diskutera era behov, på plats hos er. Om ni vill tar vi gärna med oss ett smakprov på vad vi kan erbjuda till lunch.

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.