FEBRUARI

Dags för februari och härliga, svenska råvaror i säsong. I fokus denna månad är rotfrukterna med bland annat den mycket underskattade gulbetan. Boka vår månadsmeny för en hållbar och smakrik matupplevelse!

FEB

Månadsmeny Februari

Råvaror i säsong

Råvaror i säsong

Med svenska rotfrukter i fokus har vi denna månad skapat en meny fylld av råvaror i säsong, med fantastiska smaker. Inte bara bra för miljön utan också för magen och huvudet! Visste du att mat har en direkt påverkan på den kognitiva förmågan och humöret? Månadsmenyn är ett alternativ som stimulerar kreativt tänkande och positivitet, som får era medarbetare, gäster eller kunder att stortrivas och bli mer produktiva!

Borgmästargatan

185 kr/person
Grillad majskyckling med syrad gulbeta och svartkål
Rimbakad lax med karamelliserad lökmajonnäs och spetskålsallad
Bakad blomkål med örter och kumminolja
Varm potatissallad med brynt smör, purjolök och kalamataoliver
Tre sorters sallad med krispiga rotsaker och hyvlad gårdsost från Vilhelmsdal
Nybakat surdegsbröd med röra på kikärtor och soltorkad tomat

Strandvägskajen

225 kr/person
Nattbakad kalvrostbiff BBQ med picklad rödlök
Grillad majskyckling med syrad gulbeta och svartkål
Rimbakad lax med karamelliserad lökmajonäs och spetskålsallad
Bakad blomkål med örter och kumminolja
Het pumpapuré med friterad persilja serveras i glas
Varm potatissallad med brynt smör, purjolök och kalamataoliver
Tre sorters sallad med krispiga rotsaker och hyvlad gårdsost från Vilhelmsdal
Nybakat surdegsbröd med röra på kikärtor och soltorkad tomat

Skeppsbron

295 kr/person
Grillad majskyckling med syrad gulbeta och svartkål
Nattbakad kalvrostbiff BBQ med picklad rödlök
Rimbakad lax med karamelliserad lökmajonäs och spetskålsallad
Liten cocktail med skaldjur, sparris och tryffeldressing
Bakad blomkål med örter och kumminolja
Het pumpapuré med friterad persilja serveras i glas
Patata de tortilla med löjromscrème och dill
Varm potatissallad med brynt smör, purjolök och kalamataoliver
Tre sorters sallad med krispiga rotsaker och hyvlad gårdsost från Vilhelmsdal
Nybakat surdegsbröd med röra på kikärtor och soltorkad tomat

Vegetariska februari

195 kr/person
Hemgjorda vego-biffar med syrad gulbeta och svartkål
Bakad blomkål med örter och kumminolja
Het pumpapuré med friterad persilja serveras i glas.
Patata de tortilla med saffranscrème
Varm potatissallad med brynt smör, purjolök och kalamataoliver
Tre sorters sallad med krispiga rotsaker och hyvlad gårdsost från Vilhelmsdal
Nybakat surdegsbröd med röra på kikärtor och soltorkad tomat

Cocktailbuffé Februari

245 kr/person
Presenteras portionsvis i små glas eller skålar

Grillad majskyckling med syrad gulbeta och svartkål
Nattbakad kalvrostbiff BBQ med picklad rödlök i marmeladburk
Liten cocktail med skaldjur, sparris och tryffeldressing
Het pumpapuré med friterad persilja serveras i glas
Patata de tortilla med löjromscrème och dill
Varm potatissallad med brynt smör, purjolök och kalamataoliver

Dessert Februari

60 kr/styck
Smörstekta Ingrid Marie-äpplen, krossade kanelkakor och hemslagen vaniljkräm

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.