Kapellgränd
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök och ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter
Årstaängsvägen
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Grön ärtcremé, tryffelolja och friterad grönkål
Färsk grön sparris, hyvlad prästost, rapsolja från Julita
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök, ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter
Pelikanslingan
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Örtbakad kalvytterfilé med ramlöksbearnaise
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Grön ärtcrème, tryffelolja och friterad grönkål
Färsk grön sparris, hyvlad prästost, rapsolja från Julita
Sallad på färsk gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och sherryvinäger
Tomat, rädisor, vårlök, ekologiska örter
Comtéost, knäcke, päronmarmelad
Surdegsbröd, röra på Ekeröörter och färskost
Vegetariska Maj
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Färsk grön sparris, hyvlad prästost och rapsolja från Julita
Aubergine med ramslöksbearnasie
Grön ärtcrème, tryffelolja, friterad grönkål
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök och ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter
Cocktailbuffé Maj
Presenteras portionsvis i små glas eller skålar
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris, råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto med kronärtskockcrème
Grön ärtcremé, tryffelolja och friterad grönkål
Örtbakad kalvytterfilé med ramlöksbearnaise
Rostad gulbeta från Tollbygård, persilja och sherryvinäger
Comté-ost med knäcke, rädisor och päronmarmelad
Minidessert Maj
Vaniljpannacotta med granatäppelcurd och mandelcrisp i marmeladburk