Månadsmeny Maj - Säsongsbaserad catering!

För ett minskat avtryck på miljön presenterar vi catering med råvaror i säsong. Tydligare, mer genuina smaker och en minskad klimatpåverkan. Boka månadsmenyn för en hållbar cateringupplevelse!

Månadsmeny maj

Med catering baserat på råvaror i säsong får ni en förbättrad smakupplevelse samtidigt som ert val har en mindre miljöpåverkan.

En klimatsmart cateringupplevelse

En klimatsmart cateringupplevelse

Råvaror i säsong, när de smakar och känns som bäst. Allt för att ni ska uppleva det vi känner vid skapandet, på tallriken. Kärlek, genuint hantverk och välbalanserade smaker ger en unik upplevelse för alla sinnen.

Kapellgränd

185 kr/person
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök och ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter

Årstaängsvägen

225 kr/person
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Grön ärtcremé, tryffelolja och friterad grönkål
Färsk grön sparris, hyvlad prästost, rapsolja från Julita
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök, ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter

Pelikanslingan

295 kr/person
Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris och råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto, melon, kronärtskockor och basilika
Örtbakad kalvytterfilé med ramlöksbearnaise
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Grön ärtcrème, tryffelolja och friterad grönkål
Färsk grön sparris, hyvlad prästost, rapsolja från Julita
Sallad på färsk gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och sherryvinäger
Tomat, rädisor, vårlök, ekologiska örter
Comtéost, knäcke, päronmarmelad
Surdegsbröd, röra på Ekeröörter och färskost

Vegetariska Maj

195 kr/person
Grillade vårgrönsaker, pumpafrön, olivolja och havssalt
Färsk grön sparris, hyvlad prästost och rapsolja från Julita
Aubergine med ramslöksbearnasie
Grön ärtcrème, tryffelolja, friterad grönkål
Sallad på färsk Gotlandspotatis, gulbeta från Tollby gård, persilja och vinäger
Tomat, rädisor, vårlök och ekologiska örter
Surdegsbröd med färskoströra på Ekerö-örter

Cocktailbuffé Maj

245 kr/person
Presenteras portionsvis i små glas eller skålar

Skinnhalstrad fjällröding, grillad sparris, råmarinerad fänkål
Lufttorkad prosciutto med kronärtskockcrème
Grön ärtcremé, tryffelolja och friterad grönkål
Örtbakad kalvytterfilé med ramlöksbearnaise
Rostad gulbeta från Tollbygård, persilja och sherryvinäger
Comté-ost med knäcke, rädisor och päronmarmelad

Minidessert Maj

75 kr/styck
Vaniljpannacotta med granatäppelcurd och mandelcrisp i marmeladburk

BRA ATT VETA

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka