Mars

Våren är här! Månadens meny är fylld av härliga, svenska råvaror i säsong med fokus på rotfrukter, fisk och vilt. Boka vår månadsmeny för en hållbar och smakrik matupplevelse!

MARS

Månadsmeny Mars

Råvaror i säsong

Råvaror i säsong

Med svenska råvaror i fokus har vi denna månad skapat en meny fylld av råvaror i säsong, med fantastiska smaker. Inte bara bra för miljön utan också för magen och huvudet! Visste du att mat har en direkt påverkan på den kognitiva förmågan och humöret? Månadsmenyn är ett alternativ som stimulerar kreativt tänkande och glädje, som får era medarbetare, gäster eller kunder att stortrivas och bli mer produktiva!

Buteljgatan

185 kr/person
Mjukbakad lammrostbiff med timjansgremolata och västerbottenskrisp
Varmrökt regnbågsforell med fänkålscrudité och örtfärskost
Rostad rotselleri med bakad schalottenlök och cidersenapsdressing
Varm gratäng med potatis, jordärtskocka och vitlök
Romansallad med surdegskrutonger och hyvlad parmesan
Pumpafröslimpa med vispat smör

Kyrkslingan

225 kr/person
Mjukbakad lammrostbiff med timjansgremolata och västerbottenskrisp
Varmrökt regnbågsforell med fänkålscrudité och örtfärskost
Gravad gös med musselemulsion i marmeladburk
Rostad rotselleri med bakad schalottenlök och cidersenapsdressing
Sallad på kålrabbi, röda linser och getost
Varm gratäng med potatis, jordärtskocka och vitlök
Romansallad med surdegskrutonger och hyvlad parmesan
Pumpafröslimpa med vispat smör

Söder Mälarstrand

295 kr/person
Hjorttataki med tranbär och skogssvamp
Mjukbakad lammrostbiff med timjansgremolata och västerbottens krisp
Rimmad bakad torsk med bacon och oliver
Varmrökt regnbågsforell med fänkålscrudité och örtfärskost
Gravad gös med musselemulsion i marmeladburk
Rostad rotselleri med bakad schalottenlök och cidersenapsdressing
Sallad på kålrabbi, röda linser och getost
Varm gratäng med potatis, jordärtskocka och vitlök
Romansallad med surdegskrutonger och hyvlad parmesan
Pumpafröslimpa med vispat smör

Vegetariska Mars

195 kr/person
Örtiga ärtbiffar med tranbär och skogssvamp
Gravad zucchini med citronemulsion i marmeladburk
Rostad rotselleri med bakad schalottenlök och cidersenapsdressing
Sallad på kålrabbi, röda linser och getost
Varm gratäng med potatis, jordärtskocka och vitlök
Romansallad med surdegskrutonger och hyvlad parmesan
Pumpafröslimpa med vispat smör

Cocktailbuffé Mars

245 kr/person
Presenteras portionsvis i små glas eller skålar

Hjorttataki med tranbär och skogssvamp
Mjukbakad lammrostbiff med timjansgremolata och västerbottens krisp
Varmrökt regnbågsforell med fänkålscrudité och örtfärskost
Gravad gös med musselemulsion i marmeladburk
Sallad på kålrabbi, röda linser och getost
Romansallad med surdegskrutonger och hyvlad parmesan i glas

Dessert Mars

60 kr/styck
Mörk choklad och hjortronmousse med mandelbiskvi

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.