Nyårsbuffé
Helstekt oxfilé med tryffelmajonnäs och syrad lök
Lobster roll med syrad fänkål, gurka och brynt smör
Örtbakad regnbågsforell med rostad morot och dillcremé
Sallad på Belugalinser, granatäpple, kinakål och rostade pumpakärnor
Rostade betor med getostkräm från Sörbro Gård, picklad grapefrukt och ruccola
Tre sorters ost med fikonmarmelad
Gratäng med rotsaker och örter
Skogsbär med färskostmousse och brynt smörpulver
Mangomousse med passionsfrukt med shiso
Citronlevain och smör
Vegetarisk Nyårsbuffé 
Örtbakad rotselleri med tryffelmajonnäs och syrad lök
Confiterad skogschampinjon med syrad fänkål, gurka och brynt smör
Sallad på Belugalinser, granatäpple, kinakål och rostade pumpakärnor
Rostade betor med getostkräm från Sörbro Gård, picklad grapefrukt och ruccola
Tre sorters ost med fikonmarmelad
Gratäng med rotsaker och örter
Skogsbär med färskostmousse och brynt smörpulver
Mangomousse med passionsfrukt med shiso
Citronlevain och smör
Nyårsmeny - Trerätters
FÖRRÄTT: Rödbetsgravad regnbågsforell serveras med dillmajonnäs, rädisa, picklad rödlök, rågkrutonger, örter och regnbågsrom.
VARMRÄTT: Bakad oxfilé serveras med rotsellerikräm, krispig potatiskaka, glaserad babymorot, svart tryffel och madeirasås
EFTERRÄTT: Champagnemousse med halloncoulis, torkade hallon, rostad macadamia crumble och citronmeliss
Vegetarisk Nyårsmeny - trerätters 
FÖRRÄTT: Rödbetstartar serveras med dillmajonnäs, rädisa, picklad rödlök, rågkrutonger, örter och tångrom
VARMRÄTT: Fylld kinakål med skogssvamp och Belugalinser med rotsellerikräm, krispig potatiskaka, glaserad babymorot, svart tryffel och tryffelsky med brynt smör
DESSERT: Champagnemousse med halloncoulis, torkade hallon, rostad macadamia crumble och citronmeliss