Säsongsmeny Höst

Ta del av det bästa som hösten har att erbjuda! Våra menyer är fyllda med råvaror i svensk säsong.

Säsongsmeny Höst

Hösten bjuder på en blandning av råvaror från skog, trädgård, åker och hav. 

Säsongsmeny höst är tillgänglig mellan september och november.

Bufféer

Höstbuffé Kikärtan (veg)

210 kr/person
Lök- och kikärtsbollar med het myntayoghurt
Gratinerad tofucurry med brysselkål och rödlök
Svamp- och kålquesadillas med Västerbottensost
Sötpotatisnudlar i sesam- och gochujangmarinad, fermenterad rödkål och rättika
Höstsallad med rostade, marinerade rotsaker och endive
Svartkål, kantareller, schalottenlök och vaxböna serveras i marmeladburk

Höstbuffé STHLM

265 kr/person
Ugnsbakad öring med svenska örter och rostad mandel
Vitvinskokta blåmusslor på höstsallad med surdegskrutonger och vitlöksemulsion
Sotad lättrökt gös med skinn, grillad aubergine med rosmarin och citron
Rostad mandelpotatis med pepparrot, dillfrön och crème fraiche
Paj med broccoli och cottage cheese
Tre svenska gårdsostar med hjortronmarmelad och frökex
Två sorters bröd med rödbetsfärskost

Höstbuffé Ett

285 kr/person
Plockad ugnsbakad torsk med knaprigt rökt sidfläsk
Sötsyrlig majskyckling på spett med rostade frön och chili
Hjorttataki med tranbär och skogssvamp
Norirulle med rödbetsris, krabba och färskost
Sötpotatisnudlar med varm asiatisk buljong och höstgrönt
Kimchi på tre sorters kål och böngroddar
Surdegslimpa och soyasmör

Höstbuffé Två

320 kr/person
Örtstekt oxfilé med svampduxelle och syrad rödlök
Olivöverbakad rödingfilé med rostade pinjenötter
Kalvfärsspett med slånbärsgelé och baconfräst savoykål
Gratäng på Gotlandspotatis och jordärtskocka
Paj med ost från Vilhelmsdals gårdsmejeri
Sallad med äpple, valnötter och selleri
Två sorters bröd och rödbetshummus

Cocktailbufféer

Höstens Grönsaker (veg)

210 kr/person
Små kikärtsplättar med kryddstekt skogssvamp och koriander
Norirulle med rödbetsris, avokad ooch ingefära
Sötpotatisnudlar med citronbakad savoykål, rättika och soya i glas
Pulled Jackfruit med rödkålsslaw serveras på hjärtsallad
Sticky brysselkål med svarta sesamfrön och srirachadipp

STHLM Höst

245 kr/person
Rökt laxtartar på rostat surdegsbröd med nyponhummus och hackade hasselnötter
Pumpakompott i marmeladburk med svensk getost
Räksallad i glas med citronpicklade svartrötter och rostade dillfrön
Tunnskivad rättika fylld med krabba, vitlök och färskost
Tataki på rotselleri med forellrom, friterade brödsmulor och fermenterad rödkålsmayo

Savoykål

245 kr/person
Fisk- och skaldjursslider med romansallad och gochujangmayo
Nattbakad kalvrostbiff på spett med soya och broccoli
Savoykålsrulle fylld med fläsk, chili och salladslök
Krabbröra med chili och sesamfrön i burk, serveras med wontonchips
Liten svampfrittata med tång och romsallad

Rödingen

295 kr/person
Gravad och halstrad renrygg från Idre med forellrom och pepparotscrème
Varmrökt röding från norr med getmese, picklad lök och hårt tunnbröd
Små vildsvinsspett med lingon och äppelkompott
Liten mandelpotatisterrin, kantarellfärskost och svartkålschips
Ljummen jordärtskockspuré med torrostade champinjoner

Trerättersmenyer

Meny Bjärekyckling

425 kr/person
Kryddsotad laxloin med brännviscrème, syltade trattkantareller och rågkrutonger
Filé av majskyckling från Bjäre med tre sorters gräddkokt lök, mjukbakad röd spetskål och potatiskaka
Nypongazpacho i glas med mandelmousse och rostad choklad

Meny Gårdsost (veg)

445 kr/person
Vegansk avokadoröra med tångrom och dillfrön serveras i marmeladburk med rostad kavring och örtsallad
Risotto med rödvinskokt rödkål, grönkålschips och kålrotspuré
Tre svenska gårdsostar serveras med grillat fikon och grapefruktmarmelad

Meny Sesamoxe

495 kr/person
Rentataki med lingon och savoykålskimchi, koriander och picklad shiitake
Sesamrullad oxfilé med sticky brysselkål, het soyasky och sötpotatismash
Cocos brûlée med citrongräsmarinerade blodapelsinfiléer

Meny Tranbär

565 kr/person
Krabbskagen på rostad brioche toppad med forellrom och syrlig avokadocrème
Hjortytterfilé täckt med svenska örter serveras med rödvinskokta svampar, höstgrönt och rostade rotsaker
Salt chokladbrownie med nötter, rårörda tranbär, slät vaniljmousse och citronmeliss

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.