Säsongsmeny Vår

Säsongsmeny Vår erbjuder en mer genuin smakupplevelse med råvaran i fokus. Varmt välkommen att prova!

Säsongsmeny Vår

Vårgrönt i fokus med säsongens bästa primörer och råvaror.

Säsongsmeny vår är tillgänglig mellan april och maj.

Vad betyder symbolerna?

Varm= Serveras varm     Vegetarisk= Vegetarisk     Vegansk= Vegansk

Bufféer

Vårbuffé Ett

220 kr/person
Grillad kalvrostbiff med syltade primörer
Chili- och honungsglaserat kalkonbröst med rostad majscrème och vattenkrasse
Liten räkcocktail med krispig sallad, gröna ärtor och Rhode Island-dressing
Grön vårsallad med sparris, persika och krispig lufttorkad parmaskinka
Burrata, örtbakade tomater och marconamandlarserveras med inlagda oliver
Surdegsbröd serveras med ajvar och rostade valnötter

Vårbuffé Två

250 kr/person
Grillad lammentrecôte, nötrostad blomkål med citron och ört-dressad babyspenat
Polenta på Grana Padano serveras med råmarinerad fänkål samt fänkålsmajonnäs Varm
Flatbread med kallrökt lax, gräslöksfärskost, picklad lök och grönkålskrisp
Rostad grön sparris i gremolata med krispig pancetta och vit caprin
Grynsallad med örtfetaost, bakade primörer, hyvlad morot samt rostade pekannötter
Surdegsbröd med paprika och olivkräm

Vårbuffé Vegetarisk Vegetarisk

250 kr/person
Vegetarisk biff med grillad kronärtskocka Varm
Karamelliserade Gotlandsbetor med bakad lökcrème och rostade frön
Grynsallad med rostade vårprimörer och hyvlad polkabeta
Flatbread med hummus, bakade betor, fetaost, olivolja samt rostade pinjenötter
Svampsallad med vinaigrette på citron och vitlök
Nybakat surdegsbröd med aubergineröra

Vårbuffé STHLM

265 kr/person
Smörbakad makrill och kålrabbi med nässelaioli
Puré på svenska gröna ärtor i litet glas med ramslök och rostad primörmorot samt dillpicklad rädisa
Varmrökt lax med sötsyrlig rödlökschutney och mangoldblad
Bondsallad på svenska bönor med lagrad prästost, råhyvlad svamp och äpple
Vårpaj med spenat och Västerbottensost Varm
Krämig potatissallad med sockerärtor, granatäpple, citron och persilja
Surdegsbröd och smör

Cocktailbufféer

Caesar

225 kr/person
Lammfiléspett med crème på karamelliserade betor och chèvre
Caesarsallad med plockad vårkyckling och surdegskrutonger i glas
Rostad nypotatis toppad med rökt lax, färskost och örtskott
Liten fritata på ekologiska ägg toppas med crème fraiche och forellrom
Rostat lantbröd med ramslökstzatziki

STHLM Makrill

225 kr/person
Varmrökt makrill i marmeladburk med nässelhollandaise
Liten laxslider med dillaioli, romansallad och picklad vårlök
Gazpacho på Västeråsgurka, mynta och lime med grillade surdegskrutonger
Färskpotatis från ugnen med chili, ingefära och gräslök
Melon i bitar med het yoghurtdipp och hårt tunnbröd

Honung

225 kr/person
Lammburrito, romansallad och pico de gallo smaksatt med mango och chili
Tostada toppad med halstrad tonfisk, sockerärtor och chipotlemayo
Havtornsceviche i glas med koriander och vårlök
Kycklingvingar från Bjäre med torra kryddor och honungsglace
Kryddigt ris med åkerbönor och salsa criolla serveras på hjärtsallad

Vårgrönt Vegetarisk

225 kr/person
Kall grönsakslasagne på råmarinerade grönsaker och mandlar
Ångade vårprimörer i burk med rökt rapsolja och citron
Bakade små päron med hyvlad gårdsost och svenska valnötter
Örtmarinerade åkerbönor med tryffelemulsion
Tunnbrödswrap med tre sorters sallad, färsk grön sparris och maskrosmayo

Trerättersmenyer

Meny Vårkyckling

425 kr/person
Halstrad pilgrimsmussla med laxrom, citronpicklad gurka och maskrosmayo
Ugnsstekt halv vårkyckling med bakade salladslökar, sockerärtor, rädisor och citrussky, serveras med morotsterrin Varm
Råsockerbakade rabarber med vaniljmascarpone och chokladkrisp

Meny Vårsparris Vegetarisk

425 kr/person
Saltbakad och rökt primörmorot, terrine på gröna ärtor med Vilhelmsdals gårdsost, rostade hasselnötter och citronsyrad grädde
Sotad smörbakad spetskål med persiljepuré, grön sparris, silverlökschutney och rostade kikärtor serveras med kapriskrisp Varm
Kanderad sockerkaka med passionsfruktsyoghurt, blodapelsin och frostad mynta

Meny Ramslök

495 kr/person
Gröna sparrisar med ramslökshollandaise, plockade örtsskott och grillad citron
Torskrygg från ugnen, blåmusselsås med rostade dillfrön, ångade vårprimörer och potatispuré Varm
Yoghurtpannacotta med rödvinskokta körsbär och chokladkrutonger

Meny Nässlor

545 kr/person
Skaldjursröra i marmeladburk serveras med västerbottenströssel, picklad rödlök och friterade wontons
Helstekt oxfilé från Svartådalen, nässelbearnaise, rostad vitlökssky och potatisgratäng Varm
Crème brûlée med smak av svensk getost och bränt fikon

BRA ATT VETA

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.