Temabufféer

Bufféer efter teman, både inhemskt och internationellt. Njut av det bästa Sverige har att erbjuda eller utforska världen.

Om du redan har bestämt vilket tema ditt evenemang ska ha blir valet av buffé lätt. Annars hjälper vi dig gärna att välja, och kan även ge förslag på lokal, dekoration och underhållning som passar till temat!

Taco

220 kr/person
Kryddig köttfärs med spiskummin
Kyckling, rödlök och paprika i het sås
Laxceviche med salladslök, koriander och chili
Stekt ris med svarta bönor, majs och rökt paprika
Nachos med salsa och gräddfil
Skuren sallad, hackade grönsaker, riven ost, hårda och mjuka tacos

Regnbågen

235 kr/person
Röd – Halstrad röding med vitlöksbakade tomater
Orange – Sötpotatissallad med rostade morötter och chili
Gul – Majskyckling i gul curry och mandel
Grön – Stekt kryddig broccoli med spenat och frön
Blå – Sallad med bläckfisk och blåbärsvinaigrette
Indigo – Picklade plommon och lök i marmeladburk
Violett – Ångad lila blomkål med björnbärsemulsion

Bollywood

245 kr/person
Fylld kycklingfilé med sockerärtor i grön currycrème
Bakad torsk Amritsari med chili och puffat ris
Friterade ärtor på sötpotatismash
Curry med blomkål och räkor
Paneer med linser och mango
Sallad på gult ris, granatäpple, örter och citrus
Naanbröd med myntayoghurt

Svenskbuffé

250 kr/person
Klassisk tjälknöl av älg, syrade betor och svamp
Inkokt lax med dillmajonnäs
Stekt inlagd strömming med tre sorters lök
Kavringssandwich med kräftor, dill och kummin
Tre sorters sallad med krasse, rädisor och krutonger
Janssons frestelse
Dillkokt färskpotatis
Västerbottenpaj
Lagrad grevéost, knäckebröd och smör

Sidenvägen (veg)

250 kr/person
Szechuankryddade sojachunks
Orientalisk blomkål med jordnötsdressing
Broccoli Hoisin med rostade sesamfrön
Ingefärs- och mirinpicklad rättika
Vegetarisk Som Tam Thai - Grön papayasallad
Dim sum med dip på Ketjap Benteng Manis
Vegansk sashimisallad med friterad lotusrot
Ramennudelsallad, pak choi, gröna bönor

Östasiatisk

265 kr/person
Marinerad entrecôte med salladsblad
Chicken Karaage med syrlig soyadipp
Tataki på tonfisk med ingefära, risvinäger och salladslök
Nattbakad fläsksida med soja och sesamfrön
Sötpotatisnudlar med grönsaker, salladskål och tofu
Kimchi – Fermenterad kålsallad
Sookju Namul - Sesammarinerade böngroddar
Oi Namul - Kryddmarinerad gurka

Havet

265 kr/person
Varmrökt lax med kapriscrème och svartkål
Sotad havsabborre med spenat, persilja, och sardeller
Halstrad pilgrimsmussla med majonnäs och syrliga grönsaker
Skagenröra på sked med forellrom
Sallad på räkor, avokado och ägg
Vitvinsbrässerade blåmusslor med fänkål och persilja
Rostad potatis och citronbakad endive i örtvinaigrette
Nybakat bröd med västerbottencrème

New Mexican

275 kr/person
Duck Carnitas – Nattbakad anka i ancho, apelsin och koriander
Ceviche på torsk med havtorn och lime
Mole Negro - Svarta bönor och mörk choklad
Confiterade svampar i het tomatchili
Liten tostada med röding, chili och silverlök
Sotad havsabborre med ananas och mango
Guacamole, pico de gallo, mjuka tacos och tortillachips

Medelhavet

275 kr/person
Crni rižot – Svart risotto från Kroatien med bläckfisk, musslor och räkor
Italiensk lufttorkad skinka och korv med marinerade grönsaker
Små marockanska lammfärsspett med couscous och persilja
La salade tunisienne - Tomater, gurka, rödlök, rädisor, persilja och finhackad paprika
Patatas bravas med aioli och het tomatsås
Turkiska Börek med fårost och spenat
Franska ostar - Chèvre, Brie de Maux och Roquefort serveras med fikon
Surdegsbröd med tzatziki och hummus

Gårdsbuffé

295 kr/person
Lammrostbiff från Lilla Husby Gård med bakade gulbetor och vitlök
Tunnskivad gårdskalv från Almunge med persiljegremolata
Nattbakad karré från Glada Utegrisar i Vimmerby med Ekeröört och citron
Grillade lårfiléer från Bjärefågel med rödbetstapenade
Blandade salladsblad från Ekerö med rädisor och surdegskrutonger
Rostade rotsaker från Stora Tollby Gård med krasse, spenat och äpplecidervinäger
Ekologiska ostar från Vilhelmdals gårdsmejeri med kvittenmarmelad
Nybakat rågbröd med vispat smör

Buffé Westers

295 kr/person
Dubbelmarinerad oxfilé med syltade kantareller
Lufttorkad Parmaskinka med galiamelon och Kalamataoliver
Rökta laxrullar fyllda med färskost, pepparrot och gräslök
Skaldjurssallad med räkor, kräftor och grön sparris
Ägghalva med löjrom och rödlök
Paj med Västerbottensost och forellromsås
Sallad på färska rödbetor och chèvreost
Brie de Meaux och Comté med druvor och kex
Nybakat surdegsbröd och smör

Skaldjursbuffé

Dagspris, ca 695 kr/person
Nykokt hummer
Krondillskokta havskräftor
Färska Smögenräkor
Westers omkokta kräftor
Krabbskagen med forellrom på grovt rågbröd
Vinkokta musslor med fänkål och persilja
Vitlöksgratinerade greenshellmusslor
Färska ostron
Hemlagad majonnäs, aioli och Rhode Island
Smör, bröd och Västerbottensost

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.