Taco
Kryddig köttfärs med spiskummin

Kyckling, rödlök och paprika i het sås

Laxceviche med salladslök, koriander och chili
Stekt ris med svarta bönor, majs och rökt paprika

Nachos med salsa och gräddfil
Skuren sallad, hackade grönsaker, riven ost, hårda och mjuka tacos
Regnbågen
Röd – Halstrad röding med vitlöksbakade tomater
Orange – Sötpotatissallad med rostade morötter och chili
Gul – Majskyckling i gul curry och mandel

Grön – Stekt kryddig broccoli med spenat och frön
Blå – Sallad med bläckfisk och blåbärsvinaigrette
Indigo – Picklade plommon och lök i marmeladburk
Violett – Ångad lila blomkål med björnbärsemulsion
Bollywood
Fylld kycklingfilé med sockerärtor i grön currycrème
Bakad torsk Amritsari med chili och puffat ris
Friterade ärtor på sötpotatismash
Curry med blomkål och räkor

Paneer med linser och mango

Sallad på gult ris, granatäpple, örter och citrus
Naanbröd med myntayoghurt
Svenskbuffé
Klassisk tjälknöl av älg, syrade betor och svamp
Inkokt lax med dillmajonnäs
Stekt inlagd strömming med tre sorters lök
Kavringssandwich med kräftor, dill och kummin
Tre sorters sallad med krasse, rädisor och krutonger
Janssons frestelse

Dillkokt färskpotatis

Västerbottenpaj

Lagrad grevéost, knäckebröd och smör
Östasiatisk
Marinerad entrecôte med salladsblad

Chicken Karaage med syrlig soyadipp
Tataki på tonfisk med ingefära, risvinäger och salladslök
Nattbakad fläsksida med soja och sesamfrön
Sötpotatisnudlar med grönsaker, salladskål och tofu
Kimchi – Fermenterad kålsallad
Sookju Namul - Sesammarinerade böngroddar
Oi Namul - Kryddmarinerad gurka
New Mexican
Duck Carnitas – Nattbakad anka i ancho, apelsin och koriander

Ceviche på torsk med havtorn och lime
Mole Negro - Svarta bönor och mörk choklad

Confiterade svampar i het tomatchili
Liten tostada med röding, chili och silverlök
Sotad havsabborre med ananas och mango
Guacamole, pico de gallo, mjuka tacos och tortillachips
Medelhavet
Crni rižot – Svart risotto från Kroatien med bläckfisk, musslor och räkor

Italiensk lufttorkad skinka och korv med marinerade grönsaker
Små marockanska lammfärsspett med couscous och persilja
La salade tunisienne - Tomater, gurka, rödlök, rädisor, persilja och finhackad paprika
Patatas bravas med aioli och het tomatsås

Turkiska Börek med fårost och spenat
Franska ostar - Chèvre, Brie de Maux och Roquefort serveras med fikon
Surdegsbröd med tzatziki och hummus
Buffé Westers
Dubbelmarinerad oxfilé med syltade kantareller
Lufttorkad Parmaskinka med galiamelon och Kalamataoliver
Rökta laxrullar fyllda med färskost, pepparrot och gräslök
Skaldjurssallad med räkor, kräftor och grön sparris
Ägghalva med löjrom och rödlök
Paj med Västerbottensost och forellromsås

Sallad på färska rödbetor och chèvreost
Brie de Meaux och Comté med druvor och kex
Nybakat surdegsbröd och smör
Skaldjursbuffé
Dagspris, ca 765 kr/person
Nykokt hummer
Krondillskokta havskräftor
Färska Smögenräkor
Westers omkokta kräftor
Krabbskagen med forellrom på grovt rågbröd
Vinkokta musslor med fänkål och persilja
Vitlöksgratinerade greenshellmusslor
Färska ostron
Hemlagad majonnäs, aioli och Rhode Island
Smör, bröd och Västerbottensost