Våra gårdar

Vi föredrar äkta och naturliga smaker av närproducerade råvaror.

Möt våra fantastiska matproducenter.

Våra gårdar

Fokus på råvarans kvalitet, ursprung och hantering har alltid varit A och O för oss på Westers. Därför väljer vi noggrannt ut våra samarbetspartners och leverantörer. Här presenterar vi några av våra mycket uppskattade vänner, gårdar och partners, en stor och viktig del av vår verksamhet!

All Westers rotfrukter och potatis kommer från Stora Tollby Gård på Gotland. Cirka 15 km öster om Visby, odlar Stora Tollby i optimala väderförhållanden. Gårdens målsättning är att varje odlad vara ska innehålla mer energi än vad som förbrukats under odlingen och produktionen, vilket borgar för ett miljötänk genom hela processen, från jord till bord. Våra vänner Lars och Christine driver Vilhelmsdals gårdsmejeri Här tillverkas ett tjugotal olika ostar, som lagras upp till 24 månader. Inga tillsatser tillförs och arbetet görs helt för hand. Att Westers goda ostar ofta får beröm har vi till stor del Vilhelmsdals gårdsmejeri att tacka för!

Under mantrat ”kyckling som har det bra, smakar bra” har Bjärefågel blivit en hållbar leverantör av fågel. Kycklingen föds upp på svenskproducerat foder, helt utan tillsatser, och självklart frigående. Dessutom är Bjärefågel en specifik typ av kyckling, framavlad för att växa långsammare och därmed få utvecklas i sin egen takt.

Skellefteå Bryggeri producerar norrländskt öl, bryggt på en kombination av tjeckiskt hantverk och norrländsk stolthet och envishet. Ölen produceras med kraft och kärlek vid Skellefteälvens kant, och bryggeriet planerar att bli helt ekologiska i sitt sortiment under 2019.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.