Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Närproducerat och välsmakande från våra gårdar

Vi föredrar äkta och naturliga smaker av närproducerade råvaror.

Möt våra fantastiska matproducenter.

Våra gårdar, musteri och microbryggeri

Hos oss på Westers går miljötänket och den goda smaken hand i hand. Goda, högkvalitativa råvaror har varit vår prioritet sedan starten 1988 och vår starka övertygelse att det är avgörande för matupplevelsen. Därför väljer vi i största möjliga mån ekologiska och närproducerade råvaror av hög kvalité från gårdar där vi vet att det finns en genuin omsorg om djurens välmående.

Mycket av vårt nötkött kommer från Svartådalen, där djuren föds upp på naturbetesmarker och får beta fritt utomhus under hela betessäsongen och allt vinterfoder är producerat på lokala gårdar. Lilla Husby Gård, nära Storvreta i Uppland, är en av våra leverantörer av lammkött. På gården lägger man stor vikt vid att djuren har det bra under hela sin livstid. Lammen föds under vintertid upp i öppna djurstallar med halmade bäddar och med fri tillgång till ekologiskt foder. Lammen som föds under våren släpps ut på grönbete i maj.

När Håkan och Siv 1996 startade Glada utegrisar i Vimmerby förverkligade de sin dröm om att föda upp grisar utomhus, där grisarnas välmående kommer i första hand. Allt i ett hållbart ekologiskt perspektiv där grisarnas naturliga beteende tillgodoses. Detta vill vi självklart vara med och stödja i den mån vi kan.

Våra vänner Lars och Christine driver Vilhelmsdals gårdsmejeri där getterna går på lösdrift med fri tillgång till grönt skulltorkat hö och kraftfoder. Här tillverkas ett tjugotal olika ostar, som lagras upp till 24 månader. Inga tillsatser eller annat trams och arbetet görs helt för hand. Att Westers goda ostar ofta får beröm har vi till stor del Vilhelmsdals gårdsmejeri att tacka för.

Skellefteå Bryggeri erbjuder ett välsmakande hantverksöl bryggt på Skellefteälvens strand. Per och hans vänner på bryggeriet erbjuder ett lokalt producerat öl i världsklass, bryggt med norrländsk envishet och stolthet. Genuina smaker och fokus på hållbarhet präglar verksamheten!

Westers erbjuder nu även egen must från Villa Berglidens Äppelmusteri i Haninge. Det är ett litet familjeföretag som varit igång sedan 2010 som gör egen must på äpplen odlade i trädgårdar söder om Stockholm. Musten är närodlad, fri från tillsatser, bekämpningsmedel, konstgödsel och andra konstigheter. Det är så naturligt det kan bli.

All potatis och rotfrukter vi använder i vår matlagning, kommer från Stora Tollby Gård på Gotland. Tollby delar vår vision om att jord, vatten och luft inte får skadas eftersom det är därifrån allt levande hämtar sin mat för all framtid. Vår miljöpåverkan måste därför alltid sättas i relation till den nytta som den gör genom att vi skall producera bra mat.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.