Vegetariska NYC Street food-bufféer

Vi har hämtat inspirationen till dessa läckra vegetariska bufféer från New Yorks oändliga mix av smaker och kulturer.

Big Apple

230 kr/person
Pulled Jackfruit i sesambröd med coleslaw och picklad lök
Rödbetsbiffar med crème av rostad paprika
Syltade tomater med basilika, kallpressad rapsolja och hyvlad peccorinoost
Rostad couscoussallad med frön, nötter och fetaost
Frittata med svensk getost, butternutpumpa, oliver och spenat
Havssaltrostade betor med ingefärskokt päron och ruccola

Flat Iron

235 kr/person
Pizzetas med karamelliserad lök, cheddar och bakad cocktailtomat
Rostad brysselkål och shiitakesvamp med citrongräs, rökt rapsolja och chilimajonnäs
Morotscrème i litet glas med grillad sparris och ruccola
Burrata med saltrostade mandlar, bakade tomater, kaprisbär och oliver
Koreansk tartar på rödbeta med sojamajonnäs och friterat wontonblad
Crostini med getost, valnötter, zucchini och lönnsirap
Hembakat knäckebröd med vispat smör

Chelsea

245 kr/person
Quornplättar med rödkålsbulgur och tzatziki
Kryddig ”vegbiff” med hirs, syrad morot och jalapeños
Het picklad blomkål i marmeladburk
Kall avokadosoppa, gurka och lime
Ört- och vitlöksmarinerad Manchegoost
Surdegsbröd med tapenade

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.