Buffé Ett
Kycklingfilé marinerad i svenska örter med västerbottenscrème
Paj med karamelliserad lök och broccoli

Sallad med rostad potatis, blandade örter och rödlök
Tre sorters sallad samt späda örter
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Två
Inkokt laxfilé med kall örtsås
Vinmarinerad rostbiff med picklade grönsaker
Färskpotatissallad med äpple, dill och pepparrot
Säsongens mixade sallad
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Tre 
Ädelostpaj med fikon och valnötter

Bakade tomater med vitlök, timjan och endive
Sallad med råmarinerade betor, apelsin och fårost
Sötpotatissallad med krasse, chili och salladslök
Nybakat bröd och kikärtsmojo
Buffé Fyra
Kotlettpastrami med färska örter och oliver
Rökt kalkonbröst med grillgrönt
Marinerad rostbiff med pepparotscrème
Potatisgratäng med vitlök och rosépeppar

Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Fem 
Sojabiffar med rostad paprika och aubergine
Ugnsbakad blomkål och lökar med myntayoghurt
Gratinerad tomatcurry med confiterade svampar och fänkål

Grönkålscaesar med hyvlad Grana Padano och surdegskrutonger
Sallad på sötpotatisnudlar, marinerade grönsaker och koriander
Två sorters nybakat bröd och olivröra
Buffé Sex
Lufttorkad italiensk skinka med melonsallad
Kycklingfilé marinerad i pesto på soltorkad tomat
Två sorters salami och rostade grönsaker
Potatissallad med oliver, ruccola och citrus
Mixad grönsallad med smörgåskrasse
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Sju
Grillad majskycklingfilé med citron och honung
Nattbakad lammrostbiff med kronärtskockor
Inkokt fjordlax med dillhollandaise
Sallad på rostad potatis, tre sorters lök och örtolja
Spenatsallad med fetaost och rostade frön
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Åtta
Nattbakad flankstek med grillade grönsaker
Varmrökt laxfilé med kall dillsås
Paj med kräftor och krondill

Två sorters rökta korvar och Västerbottensost
Bakad kulpotatis med gräddfils- och cheddarcrème

Späda salladsskott med Rhode Island-dressing
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Nio
Citrus- och honungsbakad kalvytterfilé
Chilimarinerad majskyckling med melon och vårlök
Kallrökt lax med endive, citron och gurka
Getostpaj med rödbetor och pinjenötter

Sötpotatissallad med rostad vitlök, chili och bladpersilja
Sallad med hyvlad morot, spenat och saltrostade frön
Två sorters nybakat bröd och smör
Buffé Tio
Dubbelmarinerad oxfilé med kantareller
Chilidoftande fläskfiléspett med äppletzatziki
Ugnsbakad laxfilé med basilikatäcke
Kräftpaj med Västerbottensost

Rotfruktsgratäng med örter

Lollo rossosallad, färsk spenat, valnötter och rädisor
Tre sorters dessertost med druvor, fikonmarmelad och kex
Två sorters nybakat bröd och smör