DIGITALA STUDIOS

Våra digitala studios på VENUE81 samt Skyddsrummet är tillgängliga för att spela in föreläsningar, paneldebatter, podcasts och mycket mer!

Digitala studios

Våra unika eventlokaler är nu tillgängliga som Digitala studios.

EN DIGITAL MÖTESPLATS

EN DIGITAL MÖTESPLATS

Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för dig att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Nu har vi en digital mötesplats redo att nyttjas för alla företag där ute som vill kommunicera med sina kunder eller medarbetare under denna speciella period. 

VENUE81 som ligger på Drottninggatan mitt i Stockholm City har alla möjligheter att skapa aktuellt och värdefullt innehåll för din målgrupp i bild, video och ljud.

 

I Skyddsrummet har vi möjlighet att erbjuda arrangemang av allt från affärsmöten och webbinarier till mer informella nöjesevent. Lokalen kommer fortfarande finnas tillgänglig för fest, bröllop och företagsevent och är därför uppbyggd som en flexibel mötesplats.

Westers VD Mårten Kask berättar mer,

"Skyddsrummet är känd som en unik eventlokal och kommer nu att bli en flexibel studio där våra kunder kan genomföra såväl små som stora produktioner. Med sin centrala placering och spännande inredning är lokalen perfekt att använda som digital studio under dagtid och anordna andra typer av event på kvällarna. Dessutom är den tvådelad, precis som VENUE 81, vilket gör det möjligt att arrangera hybridmöten när pandemin väl är över. Vi har fått fantastisk feedback från våra partners och kunder och kommer nu att kunna utveckla VENUE81 till en digital mötesplats med högsta servicenivå. Detta är en utveckling som har vuxit fram ur en svår situation, men vi är övertygade om att behovet av att bygga kundkontakter, skapa engagerade medarbetare och vårda sitt varumärke kvarstår och ökar. Den digitala lösningen är ett utmärkt redskap att använda i det syftet och är här för att stanna"

Mårten Kask

VD

”Vill ni veta mer?”

Kontakta mig här!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka