Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Foto & videotjänster

Vill du föreviga ditt event i bild eller video?

Westers erbjuder professionell foto- och videodokumentation till förmånligt pris


Det kan vara svårt att hitta en pålitlig och kvalitetsmedveten fotograf på kort varsel – och du själv vill inte stå bakom kameran och missa allt det roliga.

Vi samarbetar med professionella fotografer och videofilmare som levererar bilder och filmer till mycket fördelaktigt pris, och till högsta kvalitet, i samband med fester och event som du genomför med oss. Våra fotografer tar sig an varje utmaning: bröllopsfoto, mingelbilder, porträttfotografi och heltäckande bevakning av kundevent, jubileum, ceremonier och liknande. Bilderna levereras för nedladdning på en personlig webbsida efter eventet, och är därefter fria att användas för personligt bruk, som tack till gästerna och i sociala media.

För att göra det hela lite enklare har vi paketerat våra tjänster efter hur många timmar fotografen är på plats, i allmänhet mellan 2 till 6 timmar. Kontakta oss med hjälp av formuläret här nedan, eller tala med din Westers representant för ytterligare information!

Att tänka på

För att fotografen ska kunna leverera ett förväntat resultat vill vi gärna att du förbereder en instruktion (brief) över dina önskemål. Vid större event eller om du har särskilda önskemål rekommenderar vi ett förberedande möte för att klarlägga förutsättningar, utförande och eventuella detaljerade önskemål.

  • Datum och tid för genomförandet
  • Plats/adress
  • Eventets art (t ex konferens/mingel, bröllop, privat fest mm)
  • Kontaktperson under eventet
  • Fotografens huvudsakliga fokus (t ex mingelporträtt, bröllopspar mm)
  • Önskade motiv eller andra specifika önskemål
  • Eventuella tekniska förutsättningar (t ex belysning, blixt)


Slutprodukten levereras för ditt godkännande på en egen inloggningssida där du kan välja ut och beställa enstaka bilder för vidare behandling eller utskrift. Gäller uppdraget videofilm är du självklart med i processen och bestämmer över klippning, vinjettext, eventuell logotyp och ljudspår.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.