Julbord

Hos oss på Westers hittar du både det traditionella och det innovativa julbordet. Gå på de trygga klassikerna i tomtefar och tomtemors julbord, eller varför inte testa något nytt i form av vårt gröna julbord? Välkommen med din beställning!

Event

Julbord i Stockholm

En riktigt god jul innehåller självklart ett munvattnande julbord. Westers ser till att du och ditt sällskap får en välfylld buffé av klassiska rätter och nya spännande smakkombinationer. Små som stora sällskap – alla kan beställa catering till julens festmåltider från oss.

30 års erfarenhet av julens goda

30 års erfarenhet av julens goda

Vårt första julbord levererade vi redan för 30 år sedan då vi serverade 1.000 gäster vår catering, allt skapat från en hushållsspis på Borgmästargatan. Varje år skapar och levererar vi cirka 7.000-10.000 julbord, från små till stora sällskap i Stockholm.

En strävan efter fantastiska upplevelser

Vi på Westers älskar juliga läckerheter, men vi vill gärna göra dem på vårt eget sätt. Därför kan du beställa catering från oss med en uppskattad blandning av julklassiker och nya spännande smakkombinationer. Allt från mingelmat till desserter skapas i vårt kök på Liljeholmen, för att göra ert julfirande oförglömligt. Med fingertoppskänsla, noggrannhet och nyfikenhet tar vi varje år fram nya spännande smakkombinationer, med oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande.

Vi strävar alltid efter att överraska genom läckra twister på klassiska julrätter. Vi älskar mat och vill att du ska känna den kärleken i varje tugga när du beställer catering från vårt kök. Med fräscha råvaror och smaklökskittlande kombinationer hjälper vi er att få en riktigt god jul.

Låt Westers hjälpa er med nyskapande julmat direkt till dörren, så att ni bara kan sätta er ned och njuta. Hör av dig till oss för en imponerande julmiddag. Smaklig måltid!

Behöver ni tips och råd inför ert event?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte. Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Yvette Cirillo

Projektledare

”Alla älskar ett riktigt bra julbord, kontakta oss så berättar vi gärna mer!”

Gör förfrågan