Studentmottagning

Catering till studentmottagningen är guld värt av många anledningar. Vi erbjuder all typ av mat, specialdesignade menyer för just ert tillfälle och självklart alltid vegetariska alternativ.

Event

Studentmottagning

För vi har tagit studenten! Studentmottagningarna är starten på sommaren och ett riktigt firande av rang är på sin plats. 

Här hittar du Westers studentpaket: Studentpaket

En glädjens dag

En glädjens dag

Utspring, åka flak och sedan hem för en hjärtlig studentmottagning. Förgyll ert firande med mat fylld av härliga, fräscha smaker av sommar. Varför inte slå på stort med servicepersonal, tält, dekor och dukning? Allt för att ni ska kunna slappna av och njuta av tillfället.

En bekymmersfri dag

En bekymmersfri dag fylld av fantastisk mat, goda vänner och många skratt, det är vad en studentmottagning ska vara enligt Westers. Genom oss kan du beställa allt ifrån catering till personal, service, porslin och dekor. Allt för att ni ska kunna njuta av er dag! Studenten är en glädjens dag och en milstolpe i livet, så fira ordentligt med fantastisk mat och dryck! 

Vi erbjuder catering anpassad efter era önskemål eller från våra färdiga säsongsmenyer. Råvaror i säsong ger ert firande förhöjda smaker och en mer hållbar catering att njuta av, en upplevelse som inte får missas! Komponera er egen meny eller välj från färdiga menyer och paket, vi lovar att ni blir nöjda oavsett. Självklart i dessa speciella tider anpassar vi menyer till att bli "corona-anpassade" och alla bufféer exempelvis går att få som färdiga tallrikar.

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. 

Behöver ni tips och råd inför er studentmottagning?

Vi vill mer än gärna hjälpa till med ert firande! Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så berättar vi mer om vad vi kan göra.

Jörgen Sandström

Innesäljare

”Vi hjälper er med allt ni behöver för en lyckad studentmottagning!”

Boka konsultation