Hyr festlokal Stockholm

Stockholm vimlar av fantastiska festlokaler och vi har exklusiv tillgång till några av de bästa! Gör din förfrågan nedan så guidar vi dig genom eventdjungeln i Stockholm!

Hyr festlokal i Stockholm

Unika miljöer och festlokaler för er tillställning i centrala Stockholm!

Behöver ni hjälp?

Slå en signal eller skicka ett kontaktformulär nedan så hjälper vi er hitta rätt lokal för er fest eller tillställning.

Hyr festlokal i centrala Stockholm

Letar ni efter den perfekta platsen i Stockholm för ert firande? Westers erbjuder några av huvudstadens bästa lägen för fest och event, från Strandvägen och Söder Mälarstrand till Drottninggatan. Alla festlokaler är unika och erbjuder miljöer för olika typer av fester och tillställningar, men alla har centrala lägen, moderna utrymmen och fantastiska möjligheter till fest som gemensamma nämnare. Eller vad sägs om moderna VENUE81 på Drottninggatan, med New York-vibbar, Skyddsrummet med sina naturliga bergväggar eller Sjö & Land som ger dig Stockholms bästa upplevelse på vatten?

Från 50 personer till 2500. Westers breda utbud av lokaler och partners, borgar för mäktiga evenemang som ger intryck och skapar minnen. Vi hjälper er från ax till limpa med planeringen av hela ert event eller bara specifika delar, ni väljer!

Med över 30 år i branschen har Westers gått från en fiskhandlare på Borgmästargatan till en ledande helhetsleverantör av event-, fest- och matupplevelser i Stockholm. Vi brinner för att ge skräddarsydda lösningar till just ditt firande, vare sig det gäller en storslagen födelsedagsfest, ett magnifikt bröllop eller ett firande med företaget. Med ett kreativt cateringkök, vassa eventproducenter och projektledare samt några av Stockholms bästa lägen för fest och event, kan vi sy ihop den perfekta tillställningen. Dessutom har vi byggt upp ett fantastiskt lag av leverantörer, som vi samlar för att fylla innehållet i din fest efter dina önskemål. Underhållning, liveband, DJ, möbler, dekor, teknik - you name it, we can get it!

Hyr festlokal Stockholm

Boka in en kostnadsfri visning så berättar vi gärna mer! Vi bjuder på lunch eller frukost till din visning och bollar idéer om din fest eller ditt event. Tillsammans bygger vi en fantastisk upplevelse fylld av glädje och utan stress för dig som kund.

Mårten Kask

VD & Försäljningschef

”Vi hjälper dig hitta rätt festlokal i Stockholm till er tillställning!”

Gör din förfrågan här