Clustret Gamla Stan

Med utsikt över vattnet från Skeppsbron ger Clustret Gamla Stan en magisk inramning till ert event.

Clustret Gamla Stan

Intim, vacker inomhusmiljö med utsikt över Djurgårdens sköna natur och sevärdheter. Låter för bra för att vara sant, vi vet, men på Clustret Gamla Stan kan du få precis detta och mycket mer.
Genuint romantiskt

Genuint romantiskt

Clustrets själ är pampig men ändå intim, klassiskt tidlös men ändå återhållet modern. Här finns både de imposanta intrycken av hög takhöjd, ekpanel, marmor, sniderier och blyinfattade fönster – och mer neutrala sammanträdesrum med utsikt och en pulserande storstad inom nära räckhåll.

Som gjord för middag och fest

Clustret Gamla Stan är en klassiskt representativ tidigare privatboning med genuin nationalromantisk inredning och upplevelse. Det lågmälda skrattet från generationer av välklädda middagsgäster ekar ännu mellan panelerna. Lokalen har en öppen planlösning på övervåningen med möjlighet att duka och arrangera efter eget behov.

Här hålls gärna bröllopsfester, disputationsmiddagar och liknande händelser med klassiska förtecken. Undervåningen är uppdelad i flera olika rum, som skapta för att mingla och umgås i – perfekt för företagsfester, mindre sällskap och stora uppvaktningar. Det går även utmärkt att anordna konferens i lokalen, i bio- eller skolsittning, för upp till 120 personer.

bilder

dukningsskisser

Johanna Stålnacke

Projektledare

”Utsikten, den fantastiska inredningen och den magnifika takvåningen är något alldeles speciellt. Välkommen hit!”

Gör förfrågan