MENY

Eric Ericsonhallen

Möjligheternas festlokal

Eric Ericsonhallen med sin unika högprofilerade placering på Skeppsholmen tillhör Stockholms absolut mest attraktiva lokaler, fullt i klass med Berns Salonger, Grand Hôtel och Operaterrassen.

Den före detta Skeppsholmskyrkan avsakraliserades i början av 2000-talet och nyrenoverades 2010. Idag är den hett eftertraktad som eventlokal och Westers är ett av ytterst få eventföretag som får tillträde till denna imponerande festlokal.

 

Från galor och visningar till konferenser och vigslar

Eric Ericsonhallen lämpar sig utmärkt för event med scenframträdande för en publik om 100 till 450 deltagare, gärna i kombination med mingel, middag eller mindre förtäring.

Galor, middagar, visningar, konferenser, stämmor och vigslar tillhör de evenemang där Eric Ericsonhallen har alla förutsättningar att ge ett outplånligt intryck.

 

Festlokal som kan anpassas helt efter ditt event

Eric Ericsonhallens generösa runda rum och härliga akustik kan formas helt efter dina önskemål.

Rummet ger många möjligheter att placera en större eller flera mindre scener, här finns plats för dans, bardiskar, mingel och storslagna banketter.

bilder

dukningsskisser

Christopher von Luschan

Lokalansvarig

”Rymden, ljuset och den fantastiska akustiken i Eric Ericsonhallen måste upplevas på plats. Låt mig visa vad vi kan göra!”

Kontakta mig!

Kontakta oss