Eric Ericsonhallen

Eric Ericsonhallens rymd och akustik ger en unik inramning till varje arrangemang. Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch!

ERIC ERICSONHALLEN

Eric Ericsonhallen, med sin unika högprofilerade placering på Skeppsholmen, tillhör Stockholms absolut mest attraktiva lokaler, fullt i klass med Berns Salonger, Grand Hôtel och Operaterrassen.
En unik rymd och miljö

En unik rymd och miljö

Den före detta Skeppsholmskyrkan avsakraliserades i början av 2000-talet och nyrenoverades 2010. Idag är den hett eftertraktad som eventlokal och Westers är ett av eventföretagen som får tillträde till denna imponerande festlokal.

Möjligheternas festlokal

Från galor och visningar till konferenser och vigslar

Eric Ericsonhallen lämpar sig utmärkt för event med scenframträdande för en publik om 100 till 450 deltagare, gärna i kombination med mingel, middag eller mindre förtäring.

Galor, middagar, visningar, konferenser, stämmor och vigslar tillhör de evenemang där Eric Ericsonhallen har alla förutsättningar att ge ett outplånligt intryck.

Festlokal som kan anpassas helt efter ditt event

Eric Ericsonhallens generösa runda rum och härliga akustik kan formas helt efter dina önskemål.

Rummet ger många möjligheter att placera en större eller flera mindre scener, här finns plats för dans, bardiskar, mingel och storslagna banketter.

video

bilder

dukningsskisser

Mårten Kask

VD

”Rymden, ljuset och den fantastiska akustiken i Eric Ericsonhallen måste upplevas på plats. Låt mig visa vad vi kan göra!”

Gör förfrågan